Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 19

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 19

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 19

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Opgebiecht: ‘Mijn broer en ik willen als stel verder’

Cato (30): “Niemand weet het nog, hoewel er mensen zijn die wat vermoeden. Ik heb een relatie met mijn broer, Robert. Hij is 3 jaar ouder dan ik. Natuurlijk is dit geen makkelijke situatie en we hebben ons allebei echt wel verzet tegen onze gevoelens. Ontkennen heeft geen zin meer: liefde kun je niet tegenhouden. Geloof me, we hebben het keihard geprobeerd.”

2. Zó ziet de echte dochter van GTST’s Erik de Vogel en Caroline de Bruijn er nu uit

Nina, move-over. Dit keer gaat het over de real life, eveneens prachtige dochter van GTST-koppel Caroline de Bruijn en Erik de vogel. In het echte leven zijn de twee, beter bekend als Ludo en Janine, de trotse ouders van Solane.

3. Renate Gerschtanowitz: ‘Het is niet vanzelfsprekend dat ik nog 10 jaar heb, dus waarom wachten?’

Time to move on, vond Renate Gerschtanowitz (39). En dus stopte ze als presentatrice van Shownieuws. Dat er nu even niks is, vindt ze prima. Heeft ze ook eens tijd om naar een hockeytraining van haar jongens te kijken. “Straks zijn het pubers en willen ze dat allemaal niet meer.”

4. Journalist Suus Ruis waarschuwt Monteiro voor nieuwe liefde: ‘Run, Romy, run!’

Speciaal voor Flair schrijft journalist Suus Ruis wekelijks een zalige column over (show)nieuws dat haar opviel en waar ze gewoon over móest schrijven. Vorige week stortte ze zich op de nieuwe vlam van Romy Monteiro.

5. Marieke Elsinga geeft voor eens en altijd duidelijkheid over relatie met Mattie

Sinds Mattie en Marieke een vast radioduo zijn bij Qmusic, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Zijn de twee meer dan alleen collega’s? Hoewel beide dj’s al meerdere malen hebben ontkend een relatie te hebben, dook Mattie ineens op tijdens de vakantie van Marieke op Bonaire. En da’s ook vrij opmerkelijk te noemen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock