Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 16

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 16

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 16

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. ’Prins William had affaire tijdens derde zwangerschap van Kate’

Het huwelijk van de Britse kroonprins William en zijn Kate Middleton, met wie hij inmiddels al zo’n vijftien jaar samen is, komt vaak over als perfect, flawless en zo steady als het maar zijn kan. Toch bestaat het vermoeden dat het niet zo’n sprookje is als de twee doen vermoeden…

2. Kijkers ergeren zich kapot aan Yvon Jaspers in ‘Pauw’: ‘Je moet je schamen’

Afgelopen week ging een gloednieuw seizoen van de late night-talkshow Pauw van start op NPO1. Onder anderen Boer Zoekt Vrouw-presentatrice Yvon Jaspers schoof aan, om te praten over het onderzoek dat werd ingesteld naar haar bijverdiensten – ze werd vrijgesproken van belangenverstrengeling. Haar (emotionele) optreden viel echter niet in goede aarde bij de kijkers.

3. Héél opmerkelijk: dit doen vrouwen blijkbaar binnen 2,5 uur na de bevalling

Wat zou je als eerste willen doen net nadat je bevallen bent? Waarschijnlijk iets in de trant van slapen of uitrusten. Beautywebshop Cosmetify heeft onderzoek gedaan onder 2.000 kersverse Britse moeders. En de uitkomst gaat je hoe dan ook verrassen.

4. Zien: Sylvie Meis deelt zeldzaam kiekje zónder make-up

Sylvie Meis ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Daarvoor zit ze regelmatig in de make-up, maar met een nieuw kiekje bewijst de presentatrice dat ze dat helemaal niet nodig heeft. Dit keer kiest ze voor een au naturel look.

5. Waylon en Bibi delen smoorverliefde kiekjes: waar hinten de twee op?

Dat Bibi Breijman en Waylon nog altijd dolgelukkig zijn met elkaar, moge duidelijk zijn. De twee hebben allebei een reeks foto’s op Instagram gedeeld waar de liefde vanaf spat. En met de mysterieuze teksten erbij lijkt het erop dat ze iets héél leuks te melden hebben.
Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock