Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 13

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 13

Thuis & wonen
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 13

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. ‘We appen de hele dag’: zijn Mattie en Marieke meer dan collega’s?

Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben het niet alleen leuk samen op de werkvloer, maar óók daarbuiten. Het radioduo geeft toe elkaar namelijk regelmatig buiten de deuren van Qmusic te zien en te spreken, maar is dat puur vriendschappelijk of speelt er meer?

2. Huishoudboekje van Jeanine: ‘Een tegemoetkoming voor eenverdienersgezinnen zou fijn zijn’

Iedere week deelt een lezeres haar huishoudboekje. Dit keer is het de beurt aan Jeanine (32) om te laten zien waar ze het van doet.

3. Geniale afvaltip: vrouwen wagen zich massaal aan de ‘Ananas Challenge’ van Chantal Bles

Chantal Bles is vorige week gestart met de zogenoemde ‘Ananas Challenge’, waarmee je zorgt voor ultieme vochtafdrijving in je lichaam én waardoor je dus de nodige kilootjes kunt kwijtraken. De styliste laat haar volgers meekijken via Instagram en sindsdien gaat haar afvaltip zich als een lopend vuurtje over het internet. Chantal roept nu haar (voornamelijk vrouwelijke) volgers op om met haar mee te doen.

4. Bedgeheimen: ‘Ik wil gewoon altijd en overal seks hebben’

Zij is 23 en horecamedewerker. Hij is 24 en verkoper. Ze zijn 7 maanden samen. Deze week delen zij hun seksleven met Flair.

5. 10 momenten in het dagelijks leven waarop we wat liever mogen doen tegen elkaar

Lief voor elkaar zijn. Het lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Bijna iedereen maakt dagelijks wel eens mee dat iemand onaardig gedrag vertoont, of het nou online is (haters op social media), op straat (scooters die je afsnijden op het fietspad) of in de supermarkt (als caissière word je soms compleet genegeerd). Zó breng je er verandering in.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee