Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 12

Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 12

Thuis & wonen
Top 5 best gelezen artikelen op Flaironline.nl – week 12

Heb je het deze week druk gehad en daardoor niet op Flaironline.nl kunnen rondneuzen? Wij hebben de vijf best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet.

1. Dít is waarom het nieuwe seizoen Temptation Island übersaai is

Temptation Island seizoen#11, wat hebben we ernaar uitgekeken. Elke donderdagavond op de bank, voor de bus met spanning, sensatie, sneaky acties en juicy roddels op het Tempa-programma. Wij zijn van de partij! Vier nieuwe koppels stonden klaar om in Temptation Island te bewijzen dat hun liefde elke verleiding kan weerstaan. Dat beloofde natuurlijk entertainment van topniveau. Of toch niet?

2. Manager Yolanthe: ‘Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden’

Xenia Kasper, Yolanthe’s trouwe zakelijk manager, bevestigt aan Story dat een officiële scheiding op dit moment niet het doel is: “Wesley en Yolanthe gaan niet scheiden!”

3. Wie is die Carolien (of Caroline, of Caroliene) waar Rutte gister om riep tijdens debat?

“Carolien, help, ik ben het kwijt!”, klonk het dinsdagavond uit de mond van Mark Rutte. De premier kreeg tijdens het NOS-slotdebat voor de Provinciale Statenverkiezingen een totale black-out. “Wat was het tweede voorbeeld?”, vroeg hij nadat hij de naam riep. Dit riep bij de kijkers thuis één prangende vraag op, en dat had niets te maken met het argument waar Rutte naar zocht, maar wie die mysterieuze Carolien toch was.

4. Rennen! Hiér scoor je deze week een bananenplant voor nog geen 3 euro

Is er in elk hoekje van jouw huis een groene vriend te vinden en kan jouw urban jungle nog wel wat uitbreiding gebruiken? Voor het geld hoef je het in elk geval niet te laten, want deze week hoef je allesbehalve diep in de buidel te tasten voor de populaire bananenplant.

5. Na zoveel tijd is je ondergoed écht toe aan vervanging

Een blouse, trui, blazer vervang of verkoop je. Met enige regelmaat. Als-ie niet meer on trend is, bijvoorbeeld. Maar je slipjes, die blijven jaren lang – op kleur – in de la met ondergoed liggen. Kan geen kwaad. Think again! Experts waarschuwen dat er wel degelijk een houdbaarheidsdatum aan onderbroeken zit en het overschrijden hiervan kan slecht zijn voor je gezondheid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee