Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Is Berlin tóch nog in leven? Acteur hint op volledige comeback in seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’

Is Berlin tóch nog in leven? Acteur hint op volledige comeback in seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’

Is Berlin tóch nog in leven? Acteur hint op volledige comeback in seizoen 5 van ‘La Casa de Papel’

Als er één serie is waar we na een aantal seizoenen nog láng geen genoeg van kunnen krijgen, is het ‘La Casa de Papel’ wel. Reikhalzend kijken we uit naar seizoen 5 – en daarmee de laatste reeks #huilen – van de Spaanse Netflix-hit, waar we gelukkig al het een en ander over weten. Natuurlijk zien we de meeste vertrouwde gezichten gewoon weer terug in de nieuwe afleveringen, maar – hoe kan het ook anders – het zou zomaar kunnen dat er een verrassende wending gaat plaatsvinden. Want hint Berlin (Pedro Alonso) nou op een comeback in de populaire serie?

Terugkeer Berlin in seizoen 5 ‘La Casa de Papel’?

Berlin is een van de vaste La Casa de Papel-gezichten van het eerste uur en ons hart brak dan ook een beetje toen bleek dat het personage omgekomen was. Gelukkig hoefden we niet helemaal afscheid te nemen van de acteur; in flashbacks zagen we ‘m nog regelmatig terug in de serie. In de nieuwe afleveringen zou dat zomaar weer kunnen gebeuren, al lijkt Pedro te hinten op een volledige comeback en dan níet alleen in terugblikken. “Monty en Python, duidelijk. Niet het verleden, niet de toekomst. Het heden”, schrijft hij namelijk bij een aantal beelden vanaf de set.

Verwarring alom

Het lijkt er dus op dat Berlin gewoon weer te zien zal zijn in La Casa de Papel, in levende lijve. En als we even terugspoelen… écht dood hebben we ‘m nooit gezien. Niet zo overtuigend dood als Nairobi (Alba Flores), tenminste. Fans vragen zich dan ook massaal af wat de acteur bedoelt met deze cryptische hint. Verwijst hij naar de hedendaagse Monty Python of schuilt er meer achter het bijschrift op Instagram?

Lees ook
Smacht je naar een nieuw seizoen ‘La Casa de Papel’? Stil je honger met déze nieuwe Netflix-topper

Theorieën

Dat Berlin nog tot de laatste minuut van La Casa de Papel een rol zou blijven spelen, leken de verschillende theorieën over de serie al te verklappen. Zo wordt bijvoorbeeld gespeculeerd dat inspecteur Alicia Sierra (Najwa Nimri) één en dezelfde persoon zou zijn als Tatiana, de vrouw met wie Berlin in het huwelijksbootje stapt. Zij was erbij toen de overval werd gepland en hoorde alle details erover van haar man, tot groot ongenoegen van zijn broer – El Profesor. Hij is namelijk bang dat zij de bende zal verraden. En da’s niet de enige theorie die zich de ronde doet. Benieuwd naar de meest gehoorde? Die hebben we voor je opgesomd in dit artikel.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

Bron: VIVA.nl | Beeld: still, Instagram