Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Héérlijk nieuws: Ben & Jerry brengt nieuwe limited edition ijssmaak op de markt

Héérlijk nieuws: Ben & Jerry brengt nieuwe limited edition ijssmaak op de markt

Héérlijk nieuws: Ben & Jerry brengt nieuwe limited edition ijssmaak op de markt

Ben & Jerry heeft weer voor elkaar. Het merk is een samenwerking aangegaan met Pathé Thuis. Aangezien we elke avond alleen maar kunnen bankhangen, besloten de twee bedrijven daar in ieder geval een feestje van te maken. Daarom brengt Ben & Jerry nu een nieuwe limited edition ijssmaak op de markt die je echt geproefd moet hebben!

Ben & Jerry limited edition

Bij een filmavondje hoort natuurlijk een bak ijs. Tenminste, als we de romcoms moeten geloven. Daarom sloegen Pathé Thuis en Ben & Jerry de handen ineen en kwamen op dit geniale concept: ijs met code cadeau voor je favo film. Je hoort het goed: bij je bakkie ijs krijg je een gratis film cadeau.

Favoriet van iedereen

Dat is natuurlijk al geweldig nieuws, maar we zijn ook extreem benieuwd naar de nieuwe limited edition ijssmaak. Deze editie kan best wel eens een favoriet van iedereen worden. De nieuwe ijssmaak bestaat uit karamel-ij, met stukjes brownie, chocolade koekjes én een swirl van gezouten karamel. We zeiden het toch, deze móét je geprobeerd hebben.

Unieke samenwerkingen

Wat nou als je dit bericht pas leest als je al onderuitgezakt op de bank zit? Je hebt nu echt trek gekregen in ijs, maar naar de winkel gaan wil je niet meer. Ook daar hebben ze een oplossing voor bedacht. Speciaal voor deze samenwerking is er een unieke bestelknop gelanceerd waarmee je je bak ijs kan laten bezorgen tijdens het kijken van je film! Zoek je favoriete film uit op Pathé Thuis, en kies je Ben & Jerry bakje en deze wordt aan je deur geleverd door New York Pizza. Wat wil een mens nog meer?

Op = op

Het enige nadeel aan dit hele concept is dat het een limited edition is. Dat betekent op is op. Vanaf maandag 3 mei is de smaak te verkrijgen. Wel alleen nog met die speciale knop bij New York Pizza, maar de editie zal daarna snel in de supermarktschappen shinen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia | Beeld: Ben & Jerry