Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Angela Schijf moet fans teleurstellen na bekendmaking derde seizoen Meisje van Plezier

Angela Schijf moet fans teleurstellen na bekendmaking derde seizoen Meisje van Plezier

Thuis & wonen
Angela Schijf moet fans teleurstellen na bekendmaking derde seizoen Meisje van Plezier

Vorige week werd bekend dat fans van de serie Meisje van Plezier vanaf volgende maand het derde seizoen op Videoland kunnen bingewatchen. Een grote verrassing, aangezien een nieuw seizoen normaliter veel eerder wordt aangekondigd. Echter staat de fans tegelijkertijd ook een minder leuke verrassing te wachten. Hoofdrolspeelster Angela Schijf onthult namelijk dat het derde seizoen ook tevens het laatste seizoen zal zijn.

Derde én laatste seizoen

Na een zinderend einde in het tweede seizoen van Meisje van Plezier krijgen we in het derde seizoen eindelijk antwoord op alle vragen. En met alle vragen bedoelen we dan ook echt álle vragen. Actrice Angela Schijf heeft namelijk bekendgemaakt dat er met het derde seizoen van Meisje van Plezier officieel een einde komt aan de spannende serie.

Enorme cliffhanger

“Het gaat over keuzes maken, familie, afscheid nemen en geheimen delen. Nadine heeft zich nooit eerder zo bloot gegeven. Het is mijn lievelingsseizoen. En het laatste”, schrijft de hoofdrolspeelster op Instagram. In het afgelopen seizoen werden fans met een enorme cliffhanger achtergelaten. Op het schoolplein van Nadine’s dochter Lina werd Sander door Meryem neergeschoten. Het derde seizoen begint drie maanden na dit schietincident, en zal gedurende het seizoen een grote rol blijven spelen. Nadine’s familie heeft namelijk nog steeds geen idee dat ze in werkelijkheid haar eigen escortbedrijf Ladies On Top runt. En hoewel ze vol blijft houden dat ze geen idee heeft wat er op het schoolplein is gebeurd, houdt de rechtszaak van Meryem de hele familie bezig.

Lees ook 
Is het einde van ‘Flikken Maastricht’ in zicht? Angela Schijf komt met het verlossende woord

Nieuwe gezichten

Naast de vaste cast met onder anderen Angela Schijf, Peter Paul Muller en Roeland Fernhout, keert ook Holly Mae Brood in het derde seizoen terug. Daarnaast zullen we ook een aantal nieuwe gezichten voorbij zien komen. Zo heeft Juvat Westendorp een rol in de serie gescoord, maar er is er ook een prominente rol voor Waldemar Torenstra en Urvin Monte weggelegd.

Het derde seizoen van Meisje van Plezier is vanaf 6 december te zien op Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial)

 Bron: RTL | Beeld: Instagram, Meisje van Plezier

Shoppen is altijd een goed idee