Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Opschudding in Meerdijk: déze bekende musicalster is binnenkort te zien in ‘GTST’

Opschudding in Meerdijk: déze bekende musicalster is binnenkort te zien in ‘GTST’

Opschudding in Meerdijk: déze bekende musicalster is binnenkort te zien in ‘GTST’

Er komt binnenkort weer een nieuw personage Meerdijk inwandelen. Volgende week is niemand minder dan musicalster Romy Monteiro te bewonderen in de populaire soap ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Voor Romy is dat een kinderdroom die uitkomt. Ondanks dat het ‘maar’ een gastrol is, gaat haar personage in Meerdijk behoorlijk voor opschudding zorgen.

Romy Monteiro in ‘GTST’

Romy mag de rol van Indra Kalkhoven op zich nemen en dat blijkt geen lieverdje te zijn. “Ze is de grote liefde van Richard”, vertelt de zangeres aan RTL Boulevard. Blijkbaar zouden de twee zelfs gaan trouwen. “Die relatie is een beetje moeilijk geëindigd. Daardoor is Indra aan lager wal geraakt.” Gelukkig is daar Janine met een sluw plannetje. “Daardoor komt Indra weer terug in het leven van Richard.” Dat wordt dus goed uitkijken Richard…!

Kinderdroom die uitkomt

Voor Romy is dit een ware kinderdroom die uitkomt. “Ik keek elke dag trouw, en geen seconde voor half 9 ging ik naar bed”, legt Monteiro uit. De musicalster hoopt dat de rol het begin kan zijn van meer acteerwerk. “Ik ben nog elke week de beginselen van het acteren aan het leren. Maar dat vind ik eigenlijk wel heel leuk. Het lijkt me fantastisch om een keer in een film te spelen. Dat is natuurlijk weer heel anders dan een soap met een heel andere dynamiek en energie. Het acteren is echt een nieuwe passie geworden.”

Lees ook 
Zenuwinzinking van formaat in aantocht in ‘GTST’: Ludo draait volledig door na verlies ‘dierbare vriend’

Nieuw project

Romy hintte eerder deze week op Instagram al op een nieuw project, wat veel van haar tijd opslokte. “Even wat minder actief de laatste dagen (weken?) hier, maar achter de schermen ontzettend hard aan het werk aan iets leuks. So forgive me, over een weekje vertel ik waarmee”, schreef ze. Vanaf 10 maart is Romy te bewonderen in de dagelijkse soap en vanaf 2 maart al via Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro)

Bron: RTL Boulevard, ANP | Beeld: RTL