Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zien: de eerste (mini) trailer van ‘The Sinner’

Zien: de eerste (mini) trailer van ‘The Sinner’

Thuis & wonen
Zien: de eerste (mini) trailer van ‘The Sinner’

We zaten op het puntje van onze stoel tijdens seizoen 1 van ‘The Sinner’. Het goede nieuws was dan ook dat er een vervolg zou komen van deze bloedstollende serie. En nu zijn er eíndelijk wat eerste beelden.

Lees ook: 9 films en series die minstens zo spannend zijn als The Sinner

Jessica Biel, die Cora Tannetti speelde in het eerste seizoen, post een onheilspellend filmpje op haar Instagram. Ook geeft ze een paar posts later aan dat ze zijn begonnen met draaien. Can’t wait! 

Summer. Sinner. Season 2.

Een bericht gedeeld door Jessica Biel (@jessicabiel) op

Seizoen 2

Zoals we al wisten zal Biel geen rol gaan vertolken in het nieuwe seizoen. Wel is ze de executive-producer én er is nu ook bekend wie we wel terug gaan zien. Volgens de site ‘Variety’ zal Carrie Coon (bekend van Fargo en The Leftovers) een karakter genaamd Vera gaan spelen. Dit zal een heel ander soort personage zijn dan Cora, maar we kunnen wel stellen dat ze waarschijnlijk net zo ingewikkeld en intrigerend zal zijn. Ook Natalie Paul (The Deuce) en Hannah Gross (Mindhunter) spelen in het tweede seizoen. Paul speelt de detective in opleiding Heather, terwijl Gross de beste vriend van Heather uit haar middelbare schooltijd zal spelen.

Dubbele moord

Seizoen 2 zal zich weer afspelen rondom een mysterieuze moord. Maar dit keer gaat het om een dubbele moord van een pas elfjarige jongen. Hij heeft geen verklaarbaar motief en het zal weer aan onder andere Harry Ambrose zijn om dit raadsel op te lossen. Het tweede seizoen staat in Amerika deze zomer al op Netflix, dus we hoeven gelukkig niet meer zolang te wachten!

Bron: Unilad & FemFem | Beeld: Instagram & Hollandse Hoogte

 

Shoppen is altijd een goed idee