Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nieuwe beelden lijken te verklappen dat déze BN’ers meedoen aan ‘Expeditie Robinson’ 2019

Nieuwe beelden lijken te verklappen dat déze BN’ers meedoen aan ‘Expeditie Robinson’ 2019

Thuis & wonen
Nieuwe beelden lijken te verklappen dat déze BN’ers meedoen aan ‘Expeditie Robinson’ 2019

Niet alleen is het speculeren rondom de nieuwe ‘Wie is de Mol?’-kandidaten alweer volop aan de gang, óók wordt gevist naar wie er meedoen aan ‘Expeditie Robinson’. En het lijkt erop dat er een aantal namen gelekt zijn van het ‘RTL’-programma. 

Ieder jaar doen de makers van Expeditie Robinson weer hun stinkende best om geheim te houden welke BN’ers de strijd met elkaar aangaan. Maar keer op keer doen fans op hun beurt weer hun uiterste best om erachter te komen wie er afreizen naar het onbewoonde eiland waar het programma zich afspeelt.

Vliegveld

Een oplettende reiziger denkt het antwoord te hebben op de vraag wie we komend seizoen terug gaan zien in Expeditie Robinson. De anonieme bron spotte namelijk een aantal BN’ers op het vliegveld van Thailand en maakte hier een video van, die op dit moment in handen is van Shownieuws. Gedacht wordt dat het om de kandidaten van het RTL-programma – dat dit najaar weer wordt uitgezonden bij RTL5 – gaat op de beelden.

Lees ook
Wát LEUK! Deze twee ‘Expeditieleden’ zijn verliefd

Herkenbaar in beeld

De BN’ers die duidelijk in beeld zijn, zijn De Smaakpolitie-presentator Rob Geus, YouTuber Kalvijn, 3FM-dj Frank van der Lende, zanger Thomas Berge en race-expert Tom Coronel. Zouden dit inderdaad de deelnemers van het gloednieuwe Robinson-seizoen zijn? De tijd zal het moeten leren…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.
Bron: Televizier.nl | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee