Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nú al zin in: dit zijn de eerste beelden en kandidaten van ‘B&B Vol Liefde’

Nú al zin in: dit zijn de eerste beelden en kandidaten van ‘B&B Vol Liefde’

Nú al zin in: dit zijn de eerste beelden en kandidaten van ‘B&B Vol Liefde’

Kun jij geen genoeg krijgen van ietwat kneuterige datingprogramma’s als ‘Boer Zoekt Vrouw’ en ‘Lang Leve De Liefde’? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er komt gloednieuw kijkvoer aan voor de liefhebber. En eerlijk is eerlijk, ook wij kunnen níet wachten. Gelukkig hoeft dat ook niet langer, want ‘B&B Vol Liefde’ verschijnt vanavond al op televisie. En de eerste beelden zijn inmiddels hier.

B&B Vol Liefde

Waar de spannende zomercliffhanger van GTST inmiddels achter de rug is, kunnen we gelukkig ook uitkijken naar nieuwe programma’s. Zo kunnen we vanaf vanavond weer genieten van een gloednieuwe aflevering van De Slimste Mens en gaat ook B&B Vol Liefde van start. Sterker nog, abonnees van Videoland kunnen de eerste twee afleveringen al bekijken. In de nieuwe RTL-show krijgen zes eigenaren van een bed & breakfast in het buitenland bezoek van een groep kandidaten, om te ontdekken of daar hun potentiële partner tussen zit. Tijdens die zoektocht kunnen we hoogstwaarschijnlijk wel rekenen op genoeg romantische momenten, maar ongetwijfeld ook heel wat ongemakkelijke taferelen en drama.

Lef en doorzettingsvermogen

De presentatie van B&B Vol Liefde ligt in handen van Art Rooijakkers (44), die met veel bewondering kijkt naar de B&B-eigenaren. “Soms droom ik er ook wel eens van, een B&B beginnen in een zonnig Europees land”, laat hij weten in een aankondiging van het datingprogramma. “Maar om de stap echt te zetten, heb je lef en doorzettingsvermogen nodig. Dat hebben al onze zes eigenaren.”

Tipje van de sluier

Dat stukje lef en doorzettingsvermogen gaan de deelnemers van B&B Vol Liefde volgens Art wel nodig hebben, “nu ze Nederlandse vrijgezellen over de vloer krijgen.” De presentator verklapt alvast: “Dat levert mooie, grappige en bijzondere ontmoetingen op die – wie weet – tot liefde leiden. Een zoektocht die ik met veel plezier presenteer.”

Lees ook
We mogen weer! Dít zijn de films die je deze zomer in de bioscoop wil je zien

Wanneer op tv?

Vanaf vandaag, 12 juli dus, is B&B Vol Liefde van maandag tot en met donderdag te zien op RTL4, rond de klok van 20.30 uur. Via Videoland kun je er telkens één vooruitkijken. Alvast benieuwd naar de eerste beelden én natuurlijk de kandidaten? Op Instagram kun je alvast kennismaken met de B&B-eigenaren die op zoek gaan naar de liefde. Smullen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Bron: Superguide.nl | Beeld: RTL, Instagram