Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou open over kinderwens: ‘Hoeft niet jaren meer te duren’

‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou open over kinderwens: ‘Hoeft niet jaren meer te duren’

‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou open over kinderwens: ‘Hoeft niet jaren meer te duren’

Nu het seizoen van ‘Boer zoekt Vrouw’ erop zit en de reünie-aflevering is uitgezonden, hoeven de deelnemers hun relatiestatus niet langer voor zich te houden. Bastiaan en Milou schreeuwen dan ook van de daken tot over hun oren verliefd te zijn. Sterker nog, de twee denken al aan een volgende stap.

Kinderwens ‘Boer zoekt Vrouw’-Bastiaan en Milou

Met twee verliefde koppels is het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw – tot verbazing van kijkers – tóch nog succesvol geweest. Zowel Jan en Nienke als Bastiaan en Milou hoeven hun liefde niet meer onder stoelen of banken te steken. Het eerste koppel heeft dan ook al laten weten te denken aan samenwonen, terwijl de Zeeuwse boer en zijn vriendin een boekje opendoen over hun kinderwens.

Toekomstbeeld

Dat Bastiaan en Milou kinderen willen, staat vast. “Ik wil wel graag een gezin gaan stichten en dat hoeft ook niet jaren meer te duren”, geeft de boer toe aan RTL Boulevard. “Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt.” Zijn kersverse geliefde denkt er precies hetzelfde over. “Dat was uiteindelijk wel de insteek.”

Gordijnen dicht

Het Boer zoekt Vrouw-koppel is opgelucht dat hun prille relatiegeluk geen geheim meer is. Vooral voor Milou was het een behoorlijke opgave om het stil te houden, zo vertelt Bastiaan. “Voor haar was het tien keer moeilijker dan voor mij. Zij kon zich aan niemand laten zien. We moesten de gordijnen dichthouden.”

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers vol verbazing over ‘huichelachtige’ Geert Jan: ‘Ouwe snoeperd’

Liefde overwint alles

De aantrekkingskracht tussen Bastiaan en Milou spatte tijdens de citytrip in Boer zoekt Vrouw van het scherm af. Toch hielden de kijkers een naar gevoel over van de discussie over de afstand tussen Frankfurt en Zeeland, ondanks de tekenen dat ze nog samen zouden zijn. Maar liefde overwint alles, want tijdens de reünie-aflevering was het stel nog altijd bij elkaar en schoven ze hand in hand aan bij Yvon. Hoewel Milou zich nog niet helemaal thuisvoelt in Zeeland is ze wél overtuigd van de liefde tussen haar en de witlofboer. “Als ze mij nu een mes op de keel zetten, dan kies ik toch wel echt voor jou.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Samen met mijn 2 liefste dames in de tuin. Foto gemaakt door @dubbeldwars_

Een bericht gedeeld door Bastiaan van ’t Westeinde (@boer_bastiaan) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: KRO NCRV