Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bang voor turbulentie? Gebruik deze truc!

Bang voor turbulentie? Gebruik deze truc!

Bang voor turbulentie? Gebruik deze truc!

Vliegen is stiekem gewoon een beetje spannend. Zeker als het vliegtuig door turbulentie extra gaat schokken. Deze truc zorgt ervoor dat je minder bang wordt, mocht het weer eens gebeuren.

Lees ook: Deze simpele truc vermindert je vliegangst in vijf seconden

Je hebt hiervoor wel een pen, papier en een rietje nodig. Het werkt zo: je schrijft je naam op een blad met de andere hand dan je schrijfhand. Ben je rechts, krabbel je dus met links. Als je dit probeert, zul je zó afgeleid zijn dat je minder aan de turbulentie denkt. Je verlegt namelijk de focus van de angst naar het schrijven.

Geen zorgen
Hierdoor ben je misschien iets minder bezig met de gedachte dat het vliegtuig weleens een probleem kan hebben en gaat neerstorten. Dat laatste gebeurt dan sowieso niet, want turbulentie ontstaat alleen maar doordat warme lucht van de aarde opstijgt en koude lucht tegenkomt. Deze botsing maakt golven in de lucht die soms heftig kunnen worden en voilà: turbulentie. Niks om je zorgen over te maken dus. Tijd voor ontspanning!

via GIPHY

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomeraanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron: Newsmonkey.be