Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Move over, bath bombs: de nieuwste trend voor in bad is badthee

Move over, bath bombs: de nieuwste trend voor in bad is badthee

Move over, bath bombs: de nieuwste trend voor in bad is badthee

Na een lange dag is het heerlijk om even een uurtje (of twee) te relaxen in bad. Het is dan ook niet een vreemd idee om een glas wijn of een kopje thee mee te nemen. Maar met deze nieuwe trend drinken we de thee niet langer, maar badderen we erin.

Badthee

We horen je denken: badthee? Nou, eigenlijk is het gewoon een theezakje, maar dan voor in je bad. Door verschillende verse ingrediënten als gedroogde bloemen, kruiden en zouten te combineren, zorg je ervoor dat je al je zintuigen optimaal gebruikt. Je voelt de blaadjes, ruikt de geur… kortom: het voelt bijna alsof je niet meer thuis bent.

Zelf maken

Nu kun je natuurlijk gewoon alle verschillende ‘ingrediënten’ los in bad gooien, maar dat zorgt er wel voor dat je nog een flinke opruimklus hebt naderhand. En dat is natuurlijk nét wat minder ontspannend. Daarom bedachten gebruikers op TikTok een handigere oplossing, want je kunt natuurlijk ook gewoon alles in een katoenen theezakje stoppen. Minder rommel én easy peasy lemon squeezy zelf te maken.

Lees ook:
Waarom je niet te vaak in een warm bad moet gaan

DIY Bath Tea

Allereerst is het belangrijk om katoenen theezakjes aan te schaffen.Vervolgens kun je helemaal los qua (gedroogde) kruiden. Je kunt natuurlijk zelf combinaties bedenken, maar je kunt ook kijken waar je op dat moment behoefte aan hebt. Sommigen hangen het zakje vervolgens onder de kraan, anderen laten het goedje drijven in het water; je moet in ieder geval even geduld hebben. Het blijft immers thee, dus je mengsel zal even moeten trekken. Is het goedje klaar? Badderen maar!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

@k_janee_DIY HERBAL BATH TEA BAGS!!! Be creative!! #diy #herbs #holisitc #like #witchtok #follow #fyp #tiktok #explore #yoga #yogi #spirituality♬ Solo – Clean Bandit,Demi Lovato

@artiffactInfuse your bath with healing herbs. #bathtime#learnontiktok #tiktokpartner #bathtea #bath #selfcare♬ Hesitant – Clutch

Bron: VIVA | Beeld: Getty, TikTok