Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Romantiek, rumoer en rozen: Rick Brandsteder bevestigt nieuw seizoen van ‘De Bachelor(ette?)’

Romantiek, rumoer en rozen: Rick Brandsteder bevestigt nieuw seizoen van ‘De Bachelor(ette?)’

Romantiek, rumoer en rozen: Rick Brandsteder bevestigt nieuw seizoen van ‘De Bachelor(ette?)’

Wat hébben we gesmuld van ‘De Bachelorette’. De zoektocht van actrice en influencer Gaby Blaaser naar de ware liefde leverde dan wel meer ellende dan romantiek op, maar als je ons vraagt of we een volgend seizoen weer gaan kijken, is er maar één juist antwoord. JA. Voor mensen zoals wij is er goed nieuws deze 1 september. Want dat volgende seizoen gaat er komen!

Rollen omgedraaid

Dat heeft presentator Rick Brandsteder, die óók nog even gelinkt werd aan Gaby dankzij hun onmiskenbare chemie, bevestigd. In de volgende reeks worden de rollen echter wel omgedraaid…

Toch geen gay-versie

Eerder dacht Shownieuws al te weten dat het om een gay-versie zou gaan én niemand minder dan Gerard Joling zou het stokje van Gaby overnemen. Toch lijkt die laatste kans nu iets minder groot: de opnames in het buitenland, waarvan Shownieuws dacht dat ze voor deze show waren, bleken immers voor een ander programma.

Mannelijke vrijgezel

Gelukkig laat presentator Rick Brandsteder wel al íets los over een nieuw seizoen. “Ik hoop dat we weer een mooi nieuw seizoen kunnen maken, en dan waarschijnlijk met een Bachelor”, verklaart hij aan Trouw. Dat er dus een vervolg komt, lijkt vast te staan. Maar hoe en wat? Daarover houdt hij zijn lippen nog stijf op elkaar.

Lees ook
Gaby stelde déze harde eis in ‘De Bachelorette’: ‘Toevallig viel ik diezelfde avond nog af’

‘Opnames binnenkort van start’

Welk hart dus veroverd zal moeten worden, blijft nog even gissen. “Vele mannen worden gevraagd deel te nemen aan De Bachelor met een andere (bekende?) man in de hoofdrol. Maar om welk hart de kandidaten zullen gaan strijden, is gek genoeg nog niet bekend. De opnames zouden binnenkort moeten plaatsvinden”, aldus Shownieuws.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ben De Bachelorette! ? Na een jaar vol pieken en dalen kijk ik enorm uit naar dit romantische avontuur.

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bron: VIVA | Beeld: Instagram, Brunopress