Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Say what? Déze ‘De Bachelorette’-kandidaat twijfelt of hij wel een roos wil aannemen van Gaby

Say what? Déze ‘De Bachelorette’-kandidaat twijfelt of hij wel een roos wil aannemen van Gaby

Say what? Déze ‘De Bachelorette’-kandidaat twijfelt of hij wel een roos wil aannemen van Gaby

De rozenceremonie is iedere keer weer het spannendste moment in ‘De Bachelorette’. Tijdens dit moment krijgen de deelnemende mannen te horen of Gaby Blaaser (34) hen mee wil nemen naar de volgende aflevering, óf dat ze hun koffers moeten pakken en huiswaarts mogen keren. Waar de meeste kandidaten een gat in de lucht springen als ze hun naam horen en een bloem overhandigd krijgen, zit er één tussen die twijfelt of-ie ‘m wel aan moet nemen.

Rozenceremonie ‘De Bachelorette’

In het voorstukje van de volgende aflevering – die woensdag 17 juni beschikbaar is op Videoland – is te zien hoe Chester (25) het even niet meer ziet zitten. “Ik twijfel vanavond. Mocht ik een roos krijgen, om die aan te nemen”, horen we de kapper tegen een van zijn medekandidaten zeggen. De reden? “Ik weet nit of ik de liefde van Gaby haar leven ben.”

Onzeker

Het is niet de eerste keer dat blijkt dat Chester wat onzekerheden heeft over zijn deelname. “Ik zit daar maar in een gouden kooi en dan denk je wel: wanneer mag ik? En waarom kiest ze mij niet”, biechtte hij eerder op aan de bachelorette. “Ik vind dat wel lastig af en toe.”

Wederzijdse twijfels

Al tijdens de eerste ontmoeting met Gaby bleek dat zijn zenuwen hem in de weg zitten. Achteraf had hij spijt van wat hij gezegd had, omdat hij maar wat gezegd had. Blaaser ziet daar wel de humor van in en heeft Chester weleens schattig genoemd, maar of dat genoeg is, is een tweede. “Het blijft een beetje oppervlakkig en ik ben benieuwd of dat zo blijft, of dat we nog de diepte in kunnen gaan.” Een heel zeker gevoel heeft de blondine er niet over. “Ik twijfel.”

Nog even geduld

Of Chester nog een kans krijgt van Gaby, is nog even afwachten. Nét als dat het nog even gissen blijft of de 25-jarige kapper überhaupt de kans nog wil aangrijpen.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Chester de bachelorette

Bekende koppen

Hoewel het voor de meeste mannen een compleet nieuwe ervaring is om zoveel camera’s op hun snoet te hebben, zitten er ook kandidaten tussen die het al eens eerder meegemaakt hebben. Zo kun je Chris en Ritchie uit De Bachelorette al kennen van televisie, maar zij blijken niet de enige twee te zijn. Oók Jordy heb je al eens voorbij kunnen zien komen. Hij is – nét als zijn moeder – geen onbekende van de Nederlandse televisie.

Lees ook
Wát een verschil: afgevallen Joey uit ‘De Bachelorette’ deelt voor- en nafoto van transformatie lichaam

De Bachelorette

In De Bachelorette gaat Gaby Blaaser (33) op zoek naar de liefde. Op een romantische droomlocatie in Zuid-Afrika leerde Gaby in vier weken tijd een groep van achttien vrijgezelle mannen kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ viel er iedere week een kandidaat af. Een “emotionele rollercoaster”, zo omschrijft Gaby de opnameperiode. “Het was op dat moment mijn hele leven. Je krijgt snel een band, en dan komt er ook heel snel gevoel”, aldus de voormalig GTST-actrice tegenover BuzzE. Afscheid nemen van een van de kandidaten viel haar dan ook zwaar. “Dat zijn moeilijke beslissingen die je moet nemen. Ik droomde daar ook heel veel over.” Zonder te verklappen wat het eindresultaat is, heeft het Bachelorette-avontuur haar hoe dan ook iets opgeleverd. “Ik ben een rijker en mooier mens geworden. Ik durf mensen nu veel meer toe te laten.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: still, Instagram