Je bent hier: Home > Thuis > ‘The Bachelor’ heeft gekozen! Zijn Robbert en Naddja nog steeds samen?

‘The Bachelor’ heeft gekozen! Zijn Robbert en Naddja nog steeds samen?

Thuis
‘The Bachelor’ heeft gekozen! Zijn Robbert en Naddja nog steeds samen?

Gisteravond kwam na tien vermakelijke afleveringen een einde aan The Bachelor, waarin vrijgezel Robbert op zoek ging naar de ware liefde. Het ging alleen nog tussen de sexy Melanie en de speelse Naddja en het bleek Naddja die aan het langste eind trok.

Lees ook
Nieuwe trailer vrijgegeven: ‘Het wordt een hete Temptation dit jaar’

Vlinderplaag
De liefde spatte van het scherm, zoals je misschien wel gezien hebt. Naddja stond bloednerveus voor Robbert, maar in plaats van haar uit haar lijden te verlossen en meteen te zeggen ‘Ik ga voor jou hoor’, veranderde de knappe kerel in een heuse spraakwaterval. Hij gebruikt zoveel woorden om te zeggen wat hij voor haar voelt, dat Naddja niet helemaal leek te registreren dat hij voor haar koos. Pas als hij een ring tevoorschijn tovert om hun ‘nieuwe start’ te symboliseren, gaat het lichtje eindelijk branden. Wat volgt is een zoen met een hoofdletter Z.

Tromgeroffel…
Nu is de grote vraag is natuurlijk: zijn de twee nog samen? Zender Net5, waar de realityserie te volgen was, onthult vanmorgen op Facebook met een video wat de huidige relatiestatus is van het tv-koppel.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Viva