Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Babymoon is dé ultieme vakantietrend van het moment

Babymoon is dé ultieme vakantietrend van het moment

Thuis & wonen
Babymoon is dé ultieme vakantietrend van het moment

Gebaseerd op de honeymoon is er voor aanstaande ouders nu de babymoon. Hetzelfde principe, maar dan nét even anders.

Lees ook: Carolien deelt jaloersmakende foto’s van huwelijksreis

Vooraf
Hoewel men bij een honeymoon samen geniet nadat je in het huwelijksbootje bent gestapt, geniet je op de babymoon samen vóór de kleine komt. Het is voor stellen de laatste kans om nog even samen weg te gaan en die wordt dan ook goed benut. Het is namelijk de meest recente trend op het gebied van reizen.

Beste moment
Voor je aan deze reis kunt beginnen, zul je met je verloskundige af moeten spreken. Zij kan jou namelijk de zwangerschapsverklaring ofwel de fit to fly verklaring verstrekking, waarmee jij onbezorgd op reis kunt. Deze verklaring moet je bij je hebben op de vakantie en zul je bijvoorbeeld bij het vliegen ook moeten laten zien.

Het beste moment tijdens de zwangerschap om te vliegen is zo tussen de 13 en 28 weken. In dit tweede trimester is de misselijkheid vaak een stuk minder, ben je nog relatief fit en zit je buik je nog niet heel erg in de weg. Tot de 28e week kun je probleemloos vliegen, met 36 weken mag je niet meer vliegen

Beste bestemming
Het doel van deze trip is voornamelijk ontspanning en daarom zijn warme landen erg in trek als bestemming voor de reis. Denk dan wel even na over hoe ver je gaat. Je wilt waarschijnlijk niet een vlucht van twaalf uur maken. Het beste zijn landen als Frankrijk, Italië of Spanje. Let bij het uitzoeken van de accommodatie ook goed op het comfort! Denk bijvoorbeeld aan goede bedden, die zul je nodig hebben.

Genieten!
Met een goede voorbereiding ben je helemaal klaar voor deze ontspannende reis waar je nog even kunt genieten van elkaar, voordat je van de gezinsuitbreiding kunt genieten.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Cheaptickets.nl

 

Shoppen is altijd een goed idee