Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > GOALS: Bij dit koffietentje hebben ze een echt unicorn-menu!

GOALS: Bij dit koffietentje hebben ze een echt unicorn-menu!

GOALS: Bij dit koffietentje hebben ze een echt unicorn-menu!

Onze liefde voor unicorns kent geen grenzen. Het is dan ook geen verrassing, dat we graag een dansje doen voor alles wat ook maar met unicorns te maken heeft. Dat deze liefde voor de eenhoorn wereldwijd is, blijkt wel uit de briljante actie van een koffiezaakje uit Australië. Zij serveren namelijk een geheel unicorn-menu. Goals!

Creme and Sugar
Het restaurantje heet Creme and Sugar en heeft werkelijk de beste menukaart ever. Van unicorn koffie tot unicorn taart en zelfs een milkshake in unicorn stijl ontbreekt niet aan dit menu. Eigenaresse Joanna Czikalla maakt al haar baksels unicorn proof, door ze te voorzien van haar eigengemaakte ‘eenhoorn mix’. Dit doet ze door allerlei eetbare glitters, spikkels en parels door elkaar te mengen, waar ze haar taarten en koekjes van voorziet. Het resultaat is briljant en nog ontzettend fotogeniek ook.

De baksels en drankjes van Creme and Sugar zijn niet alleen zoet en zien er heerlijk uit, maar zijn ook nog eens héél Instagram waardig. Bekijk hieronder een aantal van deze vrolijke plaatjes. Wanneer kunnen we gaan..?!

 

Hier kun je zien hoe de eigenaresse van Coffee and Sugar hun unicorn cake maakt. Dat ziet er toch té lekker uit?

Unicorn koekjes!

 

Bron: Glamour, Instagram.

Lees ook: