Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ouch! Vrouw trekt wenkbrauwen mee met gezichtsmasker

Ouch! Vrouw trekt wenkbrauwen mee met gezichtsmasker

Ouch! Vrouw trekt wenkbrauwen mee met gezichtsmasker

Lijm, activated charcoal en wat pepermuntolie. Het klinkt niet als de meest logische substantie om op je gezicht te smeren, maar toch wordt het gedaan. Het houtskool-lijm-masker is zelfs de nieuwste trend op beautygebied.

Onder de plak

Dat spelen met lijm echter niet zonder risico’s is, bewijst de Amerikaanse Hannah Hart in haar video. De vlogster besloot om het doe-het-zelfmasker uit te testen, maar zegt aan het begin van de video al eerlijk: ‘Probeer dit niet thuis, want ik heb geen idee wat ik ga doen.’

Pikzwart

Ze lijkt vervolgens een willekeurig aantal houtskoolcapsules aan het mengsel toe te voegen totdat het mooi zwart is. Tijdens het aanbrengen van het masker is ze tot haar eigen verbazing vrij positief: het masker voelt prettig op haar huid. Totdat de boel na een tijdje is gedroogd en ze haar gezicht niet meer kan bewegen. Eh, hoort dat te gebeuren?

Per ongeluk gewaxt

Vervolgens mag Sarah het masker van haar gezicht trekken. Maar… DIE PIJN! Het voelt naar eigen zeggen alsof ze haar gezicht aan het waxen is. En dan ontdekt ze ook nog dat het masker op haar wenkbrauwen zit. Moet ze doortrekken en een horrorscenario riskeren of zal ze overstappen op plan B? Benieuwd hoe het afloopt? Kijk dan onderstaande video.

Lees ook:

Help! Het juiste gezichtsmasker voor jouw huidprobleem
In no-time mee-eters verwijderen
De oorzaak van puistjes achterhaald

Shoppen is altijd een goed idee