Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ondanks berichten over ‘datende’ Aron en Monique tóch geruchten over nieuwe liefde voor ‘MAFS’-bruidegom

Ondanks berichten over ‘datende’ Aron en Monique tóch geruchten over nieuwe liefde voor ‘MAFS’-bruidegom

Ondanks berichten over ‘datende’ Aron en Monique tóch geruchten over nieuwe liefde voor ‘MAFS’-bruidegom

Aron en Monique uit ‘Married At First Sight’ onthulden vorig week nog steeds aan het daten te zijn, tot groot geluk van de vele fans van het programma. Maar potverdrie, ineens doen er geruchten de ronde dat we niet al te veel moeten hopen op een doorstart van de relatie. Aron zou namelijk een nieuwe vriendin hebben! Zou het? Niemand minder dan zijn kersverse ‘ex-vrouw’ geeft opheldering.

Nieuwe vriendin voor Aron?

Want de twee spreken elkaar dagelijks, doen regelmatig leuke dingen met elkaar, dus: Monique zou het wel weten toch als haar voormalig echtgenoot een nieuwe vlam heeft? Zo. veel. vragen.

Monique: ‘Ik gun het hem van harte’

De blondine moest stiekem wel een beetje lachen om de geruchten dat hij gelukkig zou zijn in de liefde. Monique verklaart aan De Telegraaf: “Kijk, als het zo is, dan gun ik het hem van harte, maar het is niet waar. Als Aron echt een nieuwe vriendin zou hebben, had hij mij dat allang verteld.” De twee hebben de afspraak om over zoiets altijd eerlijk naar elkaar te zijn.

Regelmatig contact

“Ik heb Aron wel gevraagd naar de geruchten over hem en zijn nieuwe vriendin, maar Aron ontkrachtte het verhaal direct. Dus nee, Aron heeft geen nieuwe vriendin”, maakt de deelneemster maar even duidelijk. Ze zien elkaar dan ook nog regelmatig, maar merkten al gauw na het programma dat als ze even niet bij elkaar waren, het ook prima was. En dat was dan ook meteen het struikelpunt. “Voor nu hebben Aron en ik een hele diepe vriendschap en geven we heel veel om elkaar.”

Lees ook
Monique Smit over ‘MAFS’: ‘Alles wat Daisy zei ging te ver, zo praat je niet tegen mijn vriend’

Lentekriebels

Maar: zeg nooit nooit. “We komen een beetje in rustiger vaarwater en hebben nu alle tijd en rust om uit te zoeken of we onze diepe vriendschap kunnen uitbouwen tot iets meer”, sluit Monique af. “We blijven elkaar de komende periode in ieder geval veel opzoeken. Laat die lentekriebels maar komen. Ik ben er klaar voor.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Aron (@aronvthul)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Monique van Zessen (@moonv6)

Bron: VIVA | Beeld: NT Visuals via RTL Beeldbank