Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Arjen Lubach doet zegje over The Green Happiness-hype

Arjen Lubach doet zegje over The Green Happiness-hype

Arjen Lubach doet zegje over The Green Happiness-hype

In het satirisch televisieprogramma Zondag met Lubach op de VPRO heeft presentator Arjen gehakt gemaakt van gezondheidsgoeroe’s Tessa en Merel van The Green Happiness. Hij doet op hilarische wijze uit de doeken waarom hij denkt dat de twee dames onzin verkopen.

Kritiek
Vorige week kregen de oprichtsters van het gezondheidsplatform The Green Happiness bakken kritiek over zich heen bij RTL Late Night, na een interview in het NRC over ‘gezond eten’. De dames deden in het interview uitspraken over gezonde voeding, waarbij er allerlei voedingsgroepen afgezworen worden. Tessa en Merel eten veganistisch, geen gluten, geen suikers en heel veel groente en fruit – en moedigen hun ruim 70.000 volgers aan hetzelfde te doen.

Hardnekkige onzin
Arjen Lubach geeft op hilarische wijze antwoord op de visie op voeding van The Green Happiness. En dat gaat precies zoals we van hem gewend zijn, gepaard met veel grappen en grollen. Hij vindt dat de dames onzin verkopen, stelt dat er spelfouten in het boek staan én introduceert hij de kijker met zijn zelfbedachte Schijf van Trijf, met ‘hardnekkige onzin die steeds maar weer terugkomt.’

Kortom, de uitzending was weer een groot succes en briljant kijkvoer. Check de video van het fragment dus zeker even hieronder! En wij zijn heel benieuwd: hoe sta jij tegenover de visie van The Green Happiness?

Bron: Linda, RTL, YouTube

Lees ook: