Je bent hier: Home > Thuis & wonen > In je agenda ermee! Op déze datum komt ‘April, May en June’ op Videoland te staan

In je agenda ermee! Op déze datum komt ‘April, May en June’ op Videoland te staan

Thuis & wonen
In je agenda ermee! Op déze datum komt ‘April, May en June’ op Videoland te staan

Heb je alle streamingsdiensten de afgelopen maanden wel uitgespeeld en staat er geen enkele film of serie meer op je kijklijstje? Dan hebben we goed nieuws voor je, want een van dé Nederlandse bioscoophits uit 2019 is binnenkort te zien bij Videoland. We hebben het natuurlijk over de film ‘April, May en June’.

‘April, May en June’ op Videoland

Aan het begin van de coronacrisis werden we al getrakteerd op April, May en June door onder meer Pathé Thuis, maar nu komt de film óók naar Videoland. “Het beste nieuws van je dag”, staat erbij geschreven op Instagram. Daarbij wordt meteen bekendgemaakt wanneer de film beschikbaar is: 19 augustus. Het wachten hoeft dus niet lang meer te duren voor degenen die de kaskraker nog niet gezien hebben (hóé dan) of ‘m nog een keer willen zien.

Hint

Afgelopen weekend leek Videoland al te hinten dat April, May en June naar de streamingsdienst zou komen. Op Instagram verscheen een cryptische video met daarin de tekst: “Deze bioscoophit komt naar Videoland. Hints zijn verstopt in onze posts van de afgelopen maanden.” Juist: april, mei en juni hebben we net achter de rug.

De tekst gaat verder onder de posts.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het beste nieuws van je dag! 😍 #AprilMayenJune

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Pff wat een regen.. tijd voor een spelletje! Heb je wat te doen 😉

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

April, May en June

In April, May en June – een film van Gooische Vrouwen-regisseur Will Koopman en Linda de Mol – is te zien hoe drie halfzussen (Tjitske Reidinga, Elise Schaap én Linda herself) bij elkaar worden geroepen door hun moeder. Leuk nieuws heeft ze echter niet. “Ik ga dood”, horen we haar zeggen in de trailer. “Ik wil eruit stappen, op m’n verjaardag.” De moeder van de drie lijdt aan kanker en wil geen lange lijdensweg. Maar voordat ze euthanasie pleegt, wil ze zeker weten dat er goed voor Jan – haar autistische zoon – gezorgd wordt.

Lees ook
Linda de Mol noemt ‘Oh, wat een jaar!’-vervanging door Chantal ‘pijnlijk’ en dít vindt Janzen daarvan

Opnieuw leren kennen

Geen van de drie zussen staan te springen om deze taak op zich te nemen, gezien ze zichzelf allemaal niet geschikt vinden om het te doen. Ze zijn de laatste jaren van hem vervreemd, en óók van elkaar. Ze moeten elkaar dus opnieuw leren kennen. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee