Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Het is april: de sterren veranderen en dat betekent dit voor ons in de huidige crisis

Het is april: de sterren veranderen en dat betekent dit voor ons in de huidige crisis

Het is april: de sterren veranderen en dat betekent dit voor ons in de huidige crisis

Nu de maand april aangebroken is, betekent dit dat de sterren ook weer van plek veranderen. Waar in maart Mars nog in Steenbok stond, verschuift hij nu naar Waterman. Wat dat voor ons in deze crisis inhoudt, lees je hier.

Lees ook: Match made in heaven? Déze sterrenbeelden worden snel verliefd op avontuurlijke types

Explosieve stand

Het is een drukke boel in het sterrenbeeld Steenbok. Want Jupiter, Saturnus en Pluto stonden allemaal al in dit teken. Mars kwam daar de afgelopen weken ook nog bij, wat een explosieve stand opleverde. Niet zo gek dus dat de wereld op zijn kop staat. Nu verschuift Mars dus naar Waterman. Maar wat houdt dat dan precies voor ons in?

Techniek en vriendschap

Deze nieuwe stand laat veel energie uitgaan naar (medische) wetenschap en technische vooruitgang – en laten we dat nu juist goed kunnen gebruiken. Ook kan het zorgen voor de neiging om te gaan rebelleren. Waterman is het teken van lange afstand dus het klopt dat we nog even doorgaan met social distancing en ons sociale contact nog vooral via beeldbellen, Whatsapp of Houseparty doen. Wat mooi is, is dat deze stand ons meer af laat stemmen op elkaar, dat we idealistischer worden en nieuwe ideeën bedenken.

Lees ook: Seks? Dit is wat jij nodig hebt aan voorspel, volgens de sterren

Voorwaarts

Vooral aan het einde van de maand zal onze focus op vriendschap liggen, en onszelf werk verschaffen. Dan zal dus het juiste moment zijn om na te denken hoe we het leven weer oppakken na deze crisis.

Bron: hellogiggles.com | Beeld: iStock