Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heb jij altijd geld tekort? Met deze appjes blijf je binnen budget!

Heb jij altijd geld tekort? Met deze appjes blijf je binnen budget!

Heb jij altijd geld tekort? Met deze appjes blijf je binnen budget!

Je bent pas halverwege de maand en toch is je geld alweer op, hoe kan dat toch?! Heb jij ook geen idee waar je geld elke maand naartoe verdwijnt, dan gaan deze appjes een uitkomst zijn!

giphybudget

Beeld: Giphy.com

1) Housekeeper

In de app Housekeeper geef je zelf in wat je budget voor de maand is. Vervolgens moet je elke keer dat je wat uitgeeft dit braaf invullen. De app laat dan heel overzichtelijk (en een beetje confronterend…) zien wat er nog van je budget over is. Je kunt de uitgaven verdelen in verschillende categorieën en aan het einde van de maand je gegevens exporteren naar een Excel bestand.

IMG_4665budget1

Screenshot van de Housekeeper app

2) Pocket Expense

Ook in deze app hou je je uitgaven zelf bij. Maar wat goed is aan deze app is dat je niet alleen je uitgaven in de gaten houdt, maar ook je inkomsten. Je krijgt dus een goed beeld van al je maandelijkse uitgaven en inkomsten. Als je wilt kun je ook een budget instellen. Onder ‘Charts‘ kun je verschillende overzichtjes terug vinden, bijvoorbeeld van je eindbalans (sta je in de min of in de plus) of van je cashflow. Wat dat betreft is hij dus een stuk gespecificeerde dan de Housekeeper app.

IMG_4666budget2

Screenshot van de Pocekt Expense app

3) Visual Budget

Zoals de naam al doet vermoeden visualiseert deze app je uitgaven en inkomsten heel mooi. Je kunt fraaie pie charts krijgen van je inkomsten en uitgaven per maand of per jaar. Bij het invullen van je uitgaven kun je niet alleen het bedrag aangeven, maar ook hoe je dit betaald hebt (bijvoorbeeld cash of met creditkaart). Ook is het mogelijk om een PDF verslag te krijgen van al je inkomsten en uitgaven. Handig!

IMG_4668budget

Screenshot van de Visual Budget app

Lees ook:

Healthy on a budget: 5x gezonde en gemakkelijke recepten met kikkererwten!

Shoppen: 20 budgetvriendelijke trouwjurken

Khloé Kardashian zweert bij deze budgetproof mascara