Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Alle series op Netflix gebinged? Open je ogen voor deze documentaires

Alle series op Netflix gebinged? Open je ogen voor deze documentaires

Thuis & wonen
Alle series op Netflix gebinged? Open je ogen voor deze documentaires

Heb jij alle series op Netflix in één keer gebinged? En zijn alle trillers en foute rom-coms ook al aan je voorbijgekomen? Neem dan eens een kijkje in docu-land. Wij zetten de meest bijzondere documentaires voor je op een rij.

Don’t fuck with cats

Waarschijnlijk heb je hier de laatste tijd veel over gehoord. Dit bizarre verhaal begint met een filmpje waarin kittens worden mishandeld door Luka Magnotta. Als dierenactivisten ingrijpen, komen ze erachter dat dit niet de enige gruwelijke daad zal blijven. In deze driedelige docu kom je erachter wat erachter Luka schuit.

Lees ook
Schokkend: moordenaar uit Netflix-docu ‘Don’t F**k With Cats’ nog steeds actief?

The Staircase

De Amerikaanse schrijver Michael Peterson belt op een nacht in paniek de politie om te melden dat zijn vrouw van de trap is gevallen en aan de gevolgen is overleden. Onderzoekers verdenken hem van moord en hij gaat een lange, meeslepende rechtszaak in. In deze documentaire volg je alle details rondom de zaak en duik je diep in het verleden van deze onschuldig lijkende schrijver.

Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Deze nieuwste Netflix documentaire staat sinds deze week online. Dokters en wetenschappers komen aan het woord over hoe op het eerste gezicht een normaal griepje, kan leiden tot de dood. Ook wordt er duidelijk hoe ongelooflijk snel een virus zich verspreid over de wereld, met alle gevolgen van dien.

Lees meer: Slimme timing: Netflix komt met docu over hoe je wereldwijde uitbraak van een virus voorkomt

Amanda Knox

Amanda Knox is een naam die al een tijdje rondgaat. Ze was uitwisselingsstudent die verbleef in Italië. Daar werd ze verdacht van moord op haar huisgenoot. In deze documentaire volg je het jarenlange verhaal met maar één vraag: is Amanda schuldig of niet?

The devil next door

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog, is dit een aanrader. Een nette inwoner uit Amerika wordt op een dag aangezien voor Ivan Demjanjuk. Hij werd Ivan de Verschrikkelijke genoemd in de tijd van de concentratiekampen. Hij blijft ontkennen, maar wordt voor de rechtbank gesleept waar kampoverlevenden spreken. Herkennen ze hem als de gruwelijke man die hij is, of is er sprake van een verkeerde identiteit?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Famme – | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee