Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Boer zoekt… nieuw bingevermaak: vanaf nu álle ‘BzV’-seizoenen gratis online te zien

Boer zoekt… nieuw bingevermaak: vanaf nu álle ‘BzV’-seizoenen gratis online te zien

Boer zoekt… nieuw bingevermaak: vanaf nu álle ‘BzV’-seizoenen gratis online te zien

We hebben heimwee. Naar een tijd waarin we nog ontelbaar veel andere dingen te doen hadden behalve lockdown Netflix-marathons houden én een tijd waarin ‘Boer Zoekt Vrouw’ nog iedere week voor de leukste televisie zorgde. Nu moeten we het doen een wekelijkse special waarin Yvon Jaspers ‘oude koeien uit de sloot haalt’, waardoor we nóg meer gaan verlangen naar ‘gewone’ afleveringen van ons lievelingsprogramma. Gelukkig is er TOPNIEUWS wat boeren betreft.

Boerenliefde bingen

KRO-NCRV heeft een cadeautje voor fans van de boerenliefde: alle (!) seizoenen van de kijkcijferknaller zijn nu online te zien. Terug naar 2004 en bingen tot je een ons weegt, dus!

#Genieten

Tot nu toe was een aantal reeksen al volop te bekijken, maar seizoen één tot en met drie ontbraken nog in het online assortiment van de publieke omroep. Nu veel streamingsdiensten in tijden van corona zoveel mogelijk doen om het ons thuis éxtra naar de zin te maken, kon KRO-NCRV niet achterblijven en hebben ze hun online aanbod uitgebreid. Je kunt dus weer helemaal van voren af aan beginnen. Kom maar door met die ongemakkelijke voorstelrondes en tranentrekkende keuzemomenten.

Lees ook
Boer Willem heeft een nieuwe liefde (én maakt nog regelmatig tripjes met zijn ‘BZV’-ex Klaas)

Hoe het allemaal begon

Maar liefst zestien jaar geleden begon Yvon Jaspers aan de missie om Nederlandse boeren aan een vrouw (of man) te helpen. En hoé leuk is het dan om nog eens te kijken hoe het er toen aan toe ging. Misschien komen de namen je niet eens bekend voor, maar de oude seizoenen laten de liefdesverhalen zien van onder andere boer Teus (2004), boer Martijn (2006) en boerin Agnes (2007).

Alle seizoenen van Boer Zoekt Vrouw zijn hier te bekijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: KRO-NCRV