Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘All You Need Is Love’ gaan stuk om hilarische blunder van onhandige Harry

Kijkers ‘All You Need Is Love’ gaan stuk om hilarische blunder van onhandige Harry

Kijkers ‘All You Need Is Love’ gaan stuk om hilarische blunder van onhandige Harry

Donderdagavond konden de kijkers van All You Need Is Love weer smullen van een nieuwe aflevering. In deze aflevering was het de Friese melkveehouder Jan Rein die opzoek ging naar een vrouw. Zijn vrienden Alie en Harry besloten hem daar een handje bij te helpen. Maar of de hulp van Harry nou zo goed uitpakte? Zeker wanneer Harry een oproep moet doen voor zijn vriend gaat het helemaal mis en dit leverde hilarische televisie op.

All You Need Is Love

Boer Jan Rein heeft 40 koeien. Hij is dus in goed gezelschap, maar zou ook graag een vrouw willen. Hij heeft een oogje op een boerendochter genaamd Kim. Vrienden Harry en Alie besluiten hem voor All You Need Is Love op te geven, want het moet maar eens klaar zijn met al dat gepraat over Kim. Het is tijd voor actie, vinden ze.

Kim wijst Jan Rein af

Jan Rein is verliefd op Kim, maar durft de stap niet te wagen. Robert ten Brink overvalt hem en vraagt hem een boodschap op te nemen voor Kim. Daarin vraagt Jan Rein of zij een keer met hem wil daten. Lang verhaal kort: Kim ziet de boodschap en gaat -weliswaar twijfelachtig- met hem op date. Er wordt een romantische setting tussen de koeien gecreëerd, maar dat mag niet baten. Kim voelt niks voor Jan Rein en ziet een relatie dan ook niet zitten.

Oproep

Eenmaal terug in de studio moet Robert ten Brink helaas concluderen dat het tussen Jan Rein en Kim niks is geworden. Wel lijkt het de presentator een goed idee als Jan Rein een oproepje doet aan alle vrouwen in Nederland. De verlegen Jan Rein vindt het lastig om de woorden uit zijn mond te krijgen en dus besluit Robert: “Weet je wat, we draaien het om. Harry, ga jij maar een oproepje doen voor Jan Rein”.

Onhandige Harry

Harry, de vriend van Jan Rein die hem heeft opgegeven, zat eerst een beetje te lachen om zijn vriend, maar dat lachen vergaat hem snel. Hij begrijpt niet goed wat er van hem verwacht wordt. Stuntelend begint hij: “Ik ben Jan Rein”. Het publiek gaat stuk, want dat was de bedoeling niet. Robert laat het hem opnieuw proberen. Harry doet nog een poging: “Hallo iedereen, ik ben Jan Rein”. “Nee, jij bent Harry!”, roept Robert. Pas bij de derde poging begrijpt Harry wat de bedoeling is en doet hij een goede oproep.

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Lees ook
Kijkers ‘All You Need Is Love’ irriteren zich aan 1,5 meter afstand-regel

Reacties

De kijkers van All You Need Is Love laten op Twitter weten dat ze helemaal stuk gaan om het fragment met Harry en Jan Rein.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, RTL. Beeld: still RTL