Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nu al een groot gemis: dít geliefde personage neemt na jaren afscheid van ‘GTST’

Nu al een groot gemis: dít geliefde personage neemt na jaren afscheid van ‘GTST’

Thuis & wonen
Nu al een groot gemis: dít geliefde personage neemt na jaren afscheid van ‘GTST’

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat Ludo (Erik de Vogel) niet meer zal opduiken in ‘GTST’, Lucas (Ferry Doedens) zwaait binnenkort af en nóg een inwoner van Meerdijk gaat zijn spullen pakken. Alkan Çöklü (26), de acteur die al jaren in de huid kruipt van Amir Nazar, gaat het soapdorp verlaten.

Amir verlaat ‘GTST’

Op Instagram maakt Alkan het verdrietige nieuws voor zijn fans bekend. Daarbij valt hij meteen met de deur in huis. “Ik ga GTST verlaten!”, begint de acteur. “Ik heb met zo ontzettend veel plezier en toewijding drie jaar lang de rol van Amir Nazar mogen vervullen en ik ben trots op deze prestatie. Wil ook zeker de te gekke fans bedanken voor alle lieve berichtjes die ik stiekem altijd lees! Hoop dat jullie hebben kunnen genieten van Amir. Nu is het tijd om andere dingen te gaan doen waar ik heel veel zin in heb.”

Dankbaar

Niet alleen bedankt hij de trouwe kijkers van GTST en zijn fans, maar ook zijn collega’s. “Zo dankbaar voor het team van Endemol Shine en RTL voor de fijne samenwerking. Zoveel cast mogen ontmoeten. Ik zie jullie graag. Een ervaring die ik nooit zal vergeten.”

Verhaal is verteld

Aan RTL Boulevard heeft Alkan de reden van zijn vertrek onthuld. “Na 3,5 jaar vonden schrijvers dat het verhaal is verteld”, vertelt hij. “En ik ook. Dat betekent wel dat er kans is voor nieuwe rollen en projecten.”

Lees ook
Hóé dan: betekent déze nieuwe wending dat Ludo Sanders écht niet meer terugkomt in ‘GTST’?

Let op, spoilers!

‘Amir’ kan al verklappen dat op 12 november te zien zal zijn hoe hij Meerdijk gaat verlaten. Fans die de soap via Videoland volgen, hebben dus al afscheid genomen van het geliefde personage. Hij voelt de noodzaak om vluchtelingen te helpen en besluit naar Lesbos te gaan om daar zijn handen uit de mouwen te steken. Het plan is om tijdelijk zijn koffers te pakken en na een maand of twee weer huiswaarts te keren, waar hij niet alleen een prachtig huis heeft en zijn praktijk met Anton (Joep Sertons) runt, maar óók alweer een tijdje een vriendin heeft. Betekent het vertrek van Alkan dat Amir besluit om in Griekenland een nieuw bestaan op te bouwen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik ga GTST verlaten! Ik heb met zo ontzettend veel plezier en toewijding 3 jaar lang de rol van Amir Nazar mogen vervullen en ik ben trots op deze prestatie. Wil ook zeker de te gekke fans bedanken voor alle lieve berichtjes die ik stiekem altijd lees! Hoop dat jullie hebben kunnen genieten van Amir. Nu is het tijd om andere dingen te gaan doen waar ik heel veel zin in heb! Hoe ik Meerdijk ga verlaten is donderdag 12 november te zien. Zo dankbaar voor het team van Endemol Shine en RTL voor de fijne samenwerking. Zoveel cast mogen ontmoeten. Ik zie jullie graag❤️Een ervaring die ik nooit zal vergeten ❤️ • • • • • #gtst #Amir #exit #rtl4 #acting #goedetijden #actor #dankbaar #fans #houvanjullie #team #crew #cast #work #krullie

Een bericht gedeeld door Alkan Çöklü (@alkantubbies) op

Beeld: RTL, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee