Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Albert Heijn vermindert suiker in sap voor kinderen

Albert Heijn vermindert suiker in sap voor kinderen

Albert Heijn vermindert suiker in sap voor kinderen

Een glas sap lijkt onschuldig voor je kind, maar met ieder glas krijgt het ontzettend veel toegevoegde suikers binnen. Om de klanten van dit feit bewust te maken, gaat Albert Heijn een grote suikerreductie doorvoeren in het schap met frisdranken en (vruchten)sappen.

Lees ook: Wow: zó veel suikerklontjes eten we per dag

Kritisch kijken
Steeds meer ouders kijken kritisch naar de hoeveelheid suiker in frisdrank en sappen. Albert Heijn speelt hierop in door vanaf vandaag het suikergehalte in alle AH Frisse Fruitdrank en AH Djoezz met maar liefst 30% te verlagen. In meer dan 40 producten wordt het suikergehalte verlaagd, waardoor per jaar 50 miljoen minder suikerklontjes zullen worden geconsumeerd.

Nieuwe producten
Ook vind je in de schappen veertien nieuwe producten, zoals Wally de Walvis-water. Als je het pakje met AH Natuurlijk mineraalwater opent, tover je de vinnen van Wally tevoorschijn. Van de nieuwe pakjes Droomwater, exclusief bij Albert Heijn in het schap, kunnen kinderen iets leuks knutselen. Zo valt er voor ouders en kinderen straks altijd iets gezonders én leuks te kiezen in het schap met frisdrank voor kinderen.

Lees nu een halfjaar Flair voor € 11 per maand en krijg een gratis leren crossbody tas t.w.v. € 69,95!