Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Alarm! Er komt een serieus kroketten-restaurant in Amsterdam

Alarm! Er komt een serieus kroketten-restaurant in Amsterdam

Thuis & wonen
Alarm! Er komt een serieus kroketten-restaurant in Amsterdam

Het lijkt wel alsof Nederland met de dag leuker wordt. Eerder schreven we al over een avocado-bar en een heus cookie dough restaurant én lieten we ook al weten dat er een sushi festival komt deze zomer. Maar nú is er weer een briljant restaurant wat binnenkort haar deuren opent: een serieus kroketten-restaurant! 

Nationaal erfgoed
Ja, dat lees je goed. Een restaurant dat compleet in het teken staat van de lekkerste Hollandse snack. De naam van de toko is Wilde Kroketten en het restaurant wordt gerund door vader Ad en zoon Steven Poppelaars. Vader en zoon vinden dat de kroket tot ons nationaal erfgoed behoort (hell yes), en dat deze dus best wat meer aandacht verdient. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden!

Twintig verschillende kroketten
Het is ook niet eens zo héél lang wachten tot Wilde Kroketten opengaat, want begin juni kun je er al terecht voor een flinke lading kroketten. Op de kaart staan zo’n twintig verschillende soorten. De Poppelaars vertellen dat je onder andere garnalenkroketten, krabkroketten, vleeskroketten én vegetarische kroketten kunt bestellen.

Twee verdiepingen
Het Parool schrijft dat Wilde Kroketten gevestigd zal zijn aan de Danzigerkade 27 te Amsterdam en twee verdiepingen telt. In het restaurant kun je op de benedenverdieping terecht voor een lunch (kroketten met brood, we assume) en op de bovenverdieping dineren. En er is ook nog een terras, waar je heerlijk kunt borrelen.

Dit klinkt ons als muziek in de oren. Blijkt dat de hemel tóch bestaat!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Culy, het Parool

Shoppen is altijd een goed idee