Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Speciaal voor Flair: gratis rang upgrade voor de swingende musical ‘In de ban van Broadway’

Speciaal voor Flair: gratis rang upgrade voor de swingende musical ‘In de ban van Broadway’

Speciaal voor Flair: gratis rang upgrade voor de swingende musical ‘In de ban van Broadway’

In de ban van Broadway is een heerlijke zomerse musical over de intriges achter de schermen van het theater. Een swingende show met sterren als Ellen Pieters en Tjitske Reidinga, vol herkenbare hits, glitter en glamour. Ben jij nog niet geweest? Boek dan nu je kaartjes via onze Musical Club en krijg een gratis rangupgrade. 

Het verhaal

De musical gaat over twee ambitieuze vrouwen (Pieters en Reidinga) die werkelijk alles doen om die ene hoofdrol te bemachtigen. Een humoristische, grootse en geniepige musical. Vol afgunst, jaloezie, glitter en glamour. Voor deze musical werden bekende pop- en discohits bewerkt tot Nederlandse versies. Je zult dus zeker niet stil kunnen zitten op je stoel.

Gratis upgrade!

De musical is deze zomer te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wij mogen een gratis upgrade aanbieden. Je krijgt een 1e rang ticket voor de prijs van een 2e rang ticket. Of een 2e rang ticket voor de prijs van een 3e rang ticket. Bestel je tickets via onze Musical Club en bekijk deze geweldige show vanaf de beste (en voordeligste) plekken.

Actievoorwaarden

Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen t/m 31 juli 2016 • Geldig voor rang 1 en 2 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden