Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > AI: maar liefst één vijfde van de attracties in Disneyland Parijs is op dit moment gesloten

AI: maar liefst één vijfde van de attracties in Disneyland Parijs is op dit moment gesloten

AI: maar liefst één vijfde van de attracties in Disneyland Parijs is op dit moment gesloten

Enthousiaste Disneyfans kunnen hun bezoekje aan Disneyland Parijs beter nog een jaartje uitstellen. Op dit moment zijn er namelijk maar liefst negen (!) grote attracties gesloten, wat betekent dat je één vijfde van het park niet op-en-top kan ervaren. En daar zijn bezoekers niét blij mee.

Bad timing, zou je denken. Toch heeft de sluiting – zo midden in de zomervakantie – een groter doel: volgend jaar bestaat Disneyland Parijs namelijk 25 jaar. En om dat te vieren, krijgen veel attracties momenteel een mini-makeover, zodat ze perfect in orde zijn tijdens de festiviteiten van volgend jaar.

 

De attracties waar momenteel aan gewerkt wordt, zijn Adventure Isle, Star Tours, Pocahontas Village, La Cabane des Robinson, Thunder Mesa Riverboat Landing, de piratenboot én het piratenstrand en de bovenste verdieping van het fameuze roze kasteel.


Ook Big Thunder Mountain – favoriet van velen – wordt momenteel gerenoveerd. De onderhoudswerken duren in sommige gevallen zelfs langer dan een jaar, waardoor een sluiting tijdens de zomervakantie niet vermeden kon worden.

 

Minder leuk nieuws voor bezoekers dus, al zal iedereen er volgend jaar volop van kunnen genieten. See you soon, Mickey!

 

 

Meer over Disneyland?