Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > AHA! Dit trucje zorgt ervoor dat anderen je leuk vinden!

AHA! Dit trucje zorgt ervoor dat anderen je leuk vinden!

AHA! Dit trucje zorgt ervoor dat anderen je leuk vinden!

Sommige mensen zien er op het eerste zicht erg aardig uit, maar blijken dan echte rotzakken te zijn. Ook omgekeerd kunnen mensen die er niet echt heel leuk uitzien, je achteraf toch verbazen met hun sprankelende persoonlijkheid. En hoewel je niet met iedereen BFF’s hoeft te worden, is het natuurlijk wel goed dat anderen je leuk vinden. Wij geven je alvast tip om hier voor te zorgen.

Een gemakkelijke manier om vriendelijker over te komen en er voor te zorgen dat anderen je leuk vinden is het volgen van Destiny’s Childs advies en ‘Say my name’. Want zo simpel zou het zijn, gewoon anderen aanspreken met hun (voor)naam. ” Een persoon zijn naam is de grootste connectie met hun eigen identiteit en individualiteit. Sommigen zouden zelfs zeggen dat je naam het belangrijkste woord in de wereld is voor die persoon,” zegt schrijfster Joyce E. Russell.

Door iemand zijn naam te zeggen, ben je niet alleen beleefd, je geeft de persoon ook enige vorm van bevestiging. Dit zou er voor zorgen dat mensen je leuker en aardiger vinden én je zou bovendien een betere connectie met hen maken. WIN-WIN!

Lees ook: