Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aha: dáárom moet je morgen vrij nemen om te shoppen

Aha: dáárom moet je morgen vrij nemen om te shoppen

Aha: dáárom moet je morgen vrij nemen om te shoppen

Nu vrijgezellenfeestjes en Halloween goed en wel ingeburgerd zijn, komt er een nieuwe traditie naar ons land overgewaaid: Black Friday. Ook bekend als de dag na Thanksgiving waarop heel Amerika aan het shoppen slaat vanwege de fikse kortingen. 

Nog geen kerstcadeautjes kunnen scoren? Dan is het morgen hét moment om je slag te slaan. Op Black Friday, de dag na Thanksgiving, worden de winkelcentra in de VS bestormd door kooplustige Amerikanen vanwege de grote kortingen waarmee winkels uitpakken. En die trend is nu ook overgewaaid naar ons land.

Black Friday: zwart van ’t volk

Vooral elektronica, zoals televisies en smartphones, zijn in de VS morgen voor een fractie van de prijs verkrijgbaar. Gezinnen die het Thanksgiving-diner vroegtijdig verlaten om donderdagavond voor de winkeldeuren te kamperen, zijn geen uitzondering.

Koopjesjacht

En ook al vieren we in Nederland geen Thanksgiving, toch maakt Black Friday hier zijn intrede. Zo zal je bij Mediamarkt serieus kunnen scoren, al blijft dat niet bij vrijdag. De elektronicaketen geeft kortingen tot maandag zodat klanten ook tijdens het weekend hun slag kunnen slaan.

Dan maar maandag

Wie de drukte liever mijdt, kan aanstaande maandag maar beter plaatsnemen voor zijn computer. Op Cyber Monday scoor je op menig (Amerikaanse) webshop de leukste hebbedingen tegen spotprijsjes.

Lees ook: