Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wat goéééd: fans smullen van nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Wat goéééd: fans smullen van nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Thuis & wonen
Wat goéééd: fans smullen van nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

De maandagavond staat met de terugkeer van ‘Chateau Meiland’ weer gelijk aan een uur puur vermaak. Deze week ging het derde seizoen van start, wat ervoor zorgde dat de reacties weer binnenstroomden op Twitter. En één ding is zeker: even lachen en ‘coronavrije’ televisie waren precies wat televisiekijkend Nederland nodig had.

Start ‘Chateau Meiland’

De Meiland-mania is maandag weer van start gegaan! In de eerste aflevering was te zien hoe de familie maar liefst drie weken op vakantie was op Tenerife, samen met huishoudster Nadège. Bye bye kasteel dus, en hallo wijnen, wijnen en wijnen op het Spaanse eiland.

Vliegen

Na een seizoen keihard werken hadden de Meilandjes wel een vakantie verdiend, net als de huishoudster van het chateau. Zij stapte voor het eerst in het vliegtuig, maar was zeker niet de enige die dat spannend vond. Maxime en haar vader zaten er minstens zo nerveus bij, wat uiteraard weer prachtige televisie opleverde.

Kroegentocht

Het stel genoot volop van de trip. Zo hingen Martien en de anderen niet alleen aan het zwembad, maar bezochten ze bovendien een markt en gingen ze op jeepsafari. Maar daar bleef het niet bij: de flamboyante kasteelheer en zijn dochter gingen zelfs op kroegentocht, met een brakke Maxime als gevolg de dag erop.

Tenerife

De Meilandjes vonden hun tijd op Tenerife zó heerlijk dat ze het niet konden laten om een plaatselijke makelaar op te zoeken. “Heerlijk om hier te zijn, ik ben even helemaal klaar met het chateau. En het is hier altijd mooi weer”, aldus Martien. In de aflevering leek het erop dat het gezin naar het Spaanse eiland zou verhuizen, maar inmiddels is gebleken dat het stel terugkeert naar Nederland en in het Gelderse Hengelo een immens huis op de kop heeft getikt.

Lees ook
Maxime Meiland over pestverleden na uitlekken naaktfilmpje: ‘Ik dacht soms: van mij hoeft het niet meer’

Verademing

Het mag dan misschien al het derde seizoen zijn van Chateau Meiland, maar kijkers zijn het programma nog lang niet zat. Zeker nu de coronacrisis de wereld in de greep heeft, is een beetje lachen meer dan welkom. “Wat een verademing in deze corona-ellende”, klinkt het op Twitter. Ook schrijft iemand: “Vooral in deze moeilijke tijden is het belangrijk, dat de uitzenders zulke programma’s op tv laten zien, zodat wij als kijkers voor heel eventjes die virus kunnen vergeten. Bedankt.”

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, Libelle.nl, Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee