Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 9 redenen waarom het leuk is om te overnachten in een hotel

9 redenen waarom het leuk is om te overnachten in een hotel

9 redenen waarom het leuk is om te overnachten in een hotel

Als je moeder vroeger wel eens zei dat het bij je thuis geen hotel was, dan ben je zeker niet de enige. En hoewel je toen misschien niet helemaal begreep wat ze er mee bedoelde, zou je nu enkel nog maar kunnen wensen dat je het niet begreep. Wij geven je alvast 10 redenen waarom het super leuk is om te overnachten in een hotel.

Lang uitslapen

Je kan je waarschijnlijk al niet meer herinneren wanneer je voor de laatste keer later dan 9u bent opgestaan. Wanneer je op hotel gaat, ben je meestal op vakantie of heb je een dagje vrij, en hoeft er dus helemaal geen alarm af te gaan in de ochtend.

Het ontbijt

Dit is misschien wel onze favoriete ervaring aan op hotel gaan, namelijk het ontbijt. Je kan gewoon aanschuiven zonder zelfs iets te moeten klaarmaken en er is meestal keuze te over. Een croissantje, een potje fruit of versgebakken wafels, het kan allemaal!

Schone handdoeken

Elke dag schone handdoeken zonder er zelf iets voor te moeten doen? Ja hoor, een droom die werkelijkheid wordt. Allemaal in dezelfde kleur, netjes opgevouwen en klaar voor gebruik.

Alles in mini-vorm

Mini shampoo, mini zeepjes en zelfs mini tandpasta. Alles is zo on-ge-lo-fe-lijk schattig!

Roomservice

Dé oplossing voor luie dagen waarop je zelfs niet tot aan het buffet kan wandelen. En je kan het zelfs lekker in bed opeten tijdens je Netflix-marathon.

Het bed

Of je het nu wil toegeven of niet, de bedden in een hotel zijn altijd veel comfortabeler dan je eigen bed. De lakens zijn ververst en maken een heerlijk geluid als je er onder kruipt en er is steeds een overvloed aan kussens aanwezig. Om een of andere reden ben je in de ochtend ook steeds frisser en voel je je beter uitgeslapen.

Een hele dag in je badjas rondlopen

Ja hoor, er is niets dat beter aanvoelt dan heel de dag in je badjas rond te lopen. Het geeft je ook dat instant vakantiegevoel waardoor je helemaal zen bent. Even naar het zwembad, gaan ontbijten of een dagje in bed blijven, je badjas is je beste vriend.

Je hoeft zelf niet op te ruimen

Geen zin om je bed op te maken of die lege pizzadozen weg te smijten? Dat hoeft ook helemaal niet, er zijn namelijk anderen die dit eenmalig voor jou doen.

Je eigen key-card

Zo’n elektronisch kaartje dat je door de deur moet schuiven, blijft toch steeds een hele ervaring. Wij krijgen er alvast bakken zelfvertrouwen van en voelen ons stiekem al de volgende Bond-girl.

Lees ook:

Bron: Glamour