Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 9 dingen om te doen voordat je een kind krijgt

9 dingen om te doen voordat je een kind krijgt

9 dingen om te doen voordat je een kind krijgt

Met een kind begint een heel andere fase van je leven. Zeker in het begin zul je weinig slapen en maar heel weinig tijd hebben voor je partner. Benut de tijd voordat je mama wordt dus nog even om deze toffe dingen te doen!

Ga naar een feestje en kom ‘s ochtends vroeg pas weer thuis

In plaats van dat de baby je de hele nacht wakker houdt, ben je de hele nacht aan het dansen. Partyyyyyyyyyy!

giphypartybeo

Beeld: giphy.com

Ga voor minimaal 2x seks op één avond!

Doe het niet één keer, maar twee keer (of drie keer, of vier keer) op één dag… Geniet van elkaar en van het feit dat jullie het hele huis voor jullie samen hebben! Of zoek de buitenlucht op. Oh baby, baby!

giphysexdingen omtedoen

Beeld: giphy.com

Ga samen spontaan op vakantie

Nu kan het nog, met een baby wordt het een stuk moeilijker. Boek een last minute en ga! Geniet van de vrijheid en de flexibiliteit die je nu nog hebt als DINK (double income no kid).

giphyreizen

Beeld: giphy.com

Slaap heel lang uit

Blijf de hele ochtend in bed liggen. Of beter nog, de hele dag. Bestel wat te eten en hou een picknick in bed. Wees gewoon één dag ongelofelijk lui en geniet er van!

giphybed

Beeld: giphy.com

Maak een avontuurlijke reis

Ga er een paar weken tussenuit en beleef een avontuur. Plan niet de hele reis thuis vanachter de computer, maar ga gewoon en zie waar je uitkomt! Yolo!

giphyadventure

Beeld: giphy.com

Wees trots op je lichaam

Je bent je er misschien niet altijd van bewust, maar geloof ons: je bent jong en je ziet er geweldig uit! Wees dus trots op je lichaam en wees zeker niet te kritisch op jezelf. #JustPerfect!

giphyperfect

Beeld: giphy.com

Leer iets wat je altijd al wilde kunnen

Wat zou jij nou echt graag nog willen leren? Wat is jouw droom? Wil je kunnen gitaarspelen, rolschaatsen, tangodansen of schilderen? Zoek dan een cursus en ga er voor! Want van uitstel komt afstel, zeker met een kleine in huis!

giphypainting

Beeld: giphy.com

Geef een heel cool feestje

Organiseer minstens één keer een feestje bij je thuis waar mensen nog maanden over zullen praten. Feest de hele nacht en ontbijt ‘s ochtends met de die hard gasten die er nog steeds zijn.

giphykatyparty

Beeld: giphy.com

Denk eens even alleen maar aan jezelf

Doe iets voor jezelf en wees eens een beetje egoïstisch. Want zodra er een kind in huis is gaat er geen ruimte meer zijn voor me parties.

giphymeparty

Beeld: giphy.com