Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > COLUMN: Wondertje

COLUMN: Wondertje

COLUMN: Wondertje

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Verhalen over vrouwen die niet weten dat ze zwanger zijn en het pas doorhadden toen de bevallig op gang kwam, die verhalen horen we volgens mij al jaren. Of je kent zo iemand via een vriendin van een vriendin of je leest het vol verbazing in een tijdschrift, krant of online.

‘Dat krijg je er allemaal gratis en voor niks bij, al die mensen met hun mening’

(Ook) Bij mij was er vaak ongeloof, want hoe kun je nou niet weten dat….? Je voelt bijvoorbeeld toch je borsten groeien en je wordt toch niet meer ongesteld? Weet: het komt voor, het kan gebeuren, getuige ook het openhartige, bijzondere verhaal van Daphne en Kelly in Flair 39.

Daphne vertelt daarin onder meer over de terugslag die ze een jaar na haar onverwachtse bevalling kreeg en Kelly kreeg, als blije, net bevallen moeder, meteen al te maken met een hoop geroddel in haar omgeving. Dat krijg je er allemaal gratis en voor niks bij, al die mensen met hun mening.

Gelukkig zijn hun kindjes gezond en hebben deze sterke vrouwen alles een plek kunnen geven. Ze zijn helemaal happy met hun onverwachtse wondertje. En dat is eigenlijk het allermooiste aan hun verhaal.