Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze 8 scènes uit tv-series hebben ongetwijfeld ooit je hart gebroken

Deze 8 scènes uit tv-series hebben ongetwijfeld ooit je hart gebroken

Deze 8 scènes uit tv-series hebben ongetwijfeld ooit je hart gebroken

Wij houden ervan om ’s avonds gezellig op de bank een aflevering van onze favoriete tv-shows te kijken. We leven mee met hun hoogtepunten en huilen om hun dieptepunten. En steeds vaker liggen we als kleine meisjes onophoudelijk te snikken omdat er weer maar eens een personage is gestorven of gewoon ongelofelijk veel pech heeft. Wij zetten alvast 12 tv-momenten die ongetwijfeld je hart gebroken hebben op een rijtje.

1. Keith Scott sterft in One Tree Hill

Student Jimmy Edwards had een wapen mee naar school gebracht en zichzelf hiermee door het hoofd geschoten terwijl oom Keith hem probeerde te overhalen om het niet te doen. Nadat Dan Scott zijn eigen broer naast het levenloze lichaam van de tiener zag zitten, besloot hij hem ook neer te schieten.

2. Pikashu shockt Ash terug tot leven in Pokémon

Het wordt door velen omschreven als hét droevigste moment in de Pokémon-geschiedenis en nog steeds kunnen we onze tranen niet bedwingen. Ash sterft/versteend wanneer hij geraakt wordt tijdens het gevecht tussen Mew en Mewtho. Pikashu probeert daarna zijn grootste vriend terug tot leven te brengen.

3. Finn Hudson sterft in Glee

Nadat acteur Cory Monteith stierf aan een overdosis, stierf ook zijn personage Finn Hudson in Glee. Actrice Lea Michele, die zowel in de serie als in het echte leven een relatie had met de acteur, zong het liedje ‘Make you feel my love’ van Bob Dylan om zijn personage te eren in de serie. Later werd verteld dat de scène (en aflevering) niet zo lang na de echte dood van de acteur werd opgenomen en dat alle castleden voluit aan het huilen waren. De tranen in het onderstaande fragment zijn dus niet gespeeld.

4. Denny Duquette sterft in Grey’s Anatomy

Grey’s Anatomy komt twee keer voor in deze lijst en eigenlijk zijn er nog véél meer scènes die ons in tranen deden uitbarsten. Toch hebben we er twee gekozen die ons voor altijd zullen bijblijven, zoals de dood van Denny Duquette. Hij was de grote liefde van Izzie Stevens, actrice Katherine Heigl, en stierf aan een hartafwijking. Na zijn dood bleef Izzie een lange tijd naast hem liggen en dat beeld staat voor altijd in ons geheugen gegrift.

5. Charlie sterft in Lost

Hij stond bekend als de junkie, maar later vond hij toch de ware liefde op het eiland. Hij wou er voor zorgen dat Claire en haar baby veilig thuis zouden geraken maar stierf tijdens zijn strijd om vrijheid.

6. Derek Shephard sterft in Grey’s Anatomy

We weten niet welke dood ons het hardst heeft doen huilen, maar we zullen echter nooit over de dood van McDreamy heen geraken. Acteur Patrick Dempsey kreeg ruzie met schrijfster Shonda Rimes en werd onmiddellijk uit de serie geschreven. Resultaat? Wereld’s favoriete dokter werd op een belachelijke en gruwelijke wijze om het leven gebracht.

7. The Fresh Prince of Bel-air

Will Smith speelt in The Fresh Prince of Bel-air tiener Will die bij zijn tante en oom intrekt. Nadat zijn vader hem voor de tweede keer verlaat, vraagt hij aan oom Phil waarom zijn vader niet van hem houdt.

8. Poussey Washington sterft in Orange Is The New Black

Heel de wereld is nog steeds niet over de dood van Poussey Washington heen. Actrice Samira Wiley begon een relatie met een van de schrijfster van Orange Is The New Black terwijl deze nog getrouwd was en moest onmiddellijk te serie verlaten. Haar personage Poussey werd tijdens een protestactie tegen de grond gedrukt door bewaker Bailey tot ze op een gegeven moment niet meer kon ademen.

Lees ook: