Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 7x de beste misdaadfilms op Netflix

7x de beste misdaadfilms op Netflix

7x de beste misdaadfilms op Netflix

Af en toe zijn we wel te porren voor een beetje spanning en sensatie. Deze zeven topfilms op Netflix zijn het bekijken waard.

Lees ook: Deze films en series zijn vanaf september te zien op Netflix

  1. The Iceman. De beroepsmoordenaar Richard ‘The Ice Man’ Kuklinski heeft volgens sommige berichten 250 moorden op zijn naam staan. Klik hier voor meer info.
  2. No Country for Old Men. Een man heeft op de plaats van een mislukte drugsdeal een koffer met 2,5 miljoen dollar meegepikt en weet dat hij het op een lopen moet zetten. Klik hier voor meer info.
  3. The Bank Job. Een kruimeldief krijgt door zijn jeugdvriendin de klus van zijn leven in de schoot geworpen: een bank die zonder alarm zit. Klik hier voor meer info.
  4. Lucky Number Slevin. De charmante pechvogel Slevin logeert bij een vriend, die spoorloos is verdwenen en bij verschillende gangsterbazen grote schulden heeft gemaakt. Klik hier voor meer info.
  5. American Gangster. De wat schuchtere Ritchie is zo’n beetje de enige agent die niet corrupt is, en daarom wordt hij hoofd drugsbestrijding in New York. Klik hier voor meer info.
  6. Scarface. Tony Montana is een Cubaanse vluchteling die in Amerika op het criminele pad belandt en zich in sneltreinvaart weet op te werken. Klik hier voor meer info.
  7. Cleaner. Tom verdient zijn brood met het schoonmaken van moordlocaties. Een klus blijkt echter te zijn opgezet om de sporen van een misdrijf uit te wissen. Klik hier voor meer info.

Wil je nog meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Dinja van Dam

Beeld Dinja van Dam