Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 7 opmerkelijke momenten waarop we series bingewatchen

7 opmerkelijke momenten waarop we series bingewatchen

7 opmerkelijke momenten waarop we series bingewatchen

We kunnen niet meer zonder onze favoriete series en dat blijkt ook uit hoe we onze afleveringen het liefst bingen. Ken je dat, dat het nieuwe seizoen van je favoriete serie vandaag uitkomt, maar je nét hebt beloofd om te gaan sporten? No way dat jij wacht: je serie gaat gewoon met je mee!

Gelukkig hebben we tegenwoordig geen tv-gidsen meer nodig. Wij zijn zélf de baas over wat we wanneer kijken en onze dagelijkse bezigheden houden ons ook niet meer tegen. Who’s the boss? You are! We bingen komedies nog voordat de zon op is in bed en we kijken het nieuwe seizoen van House Of Cards zéker niet alleen in de avonduren. Onze favoriete series nemen we overal met ons mee. De downloadfunctie bij Netflix heeft er ook voor gezorgd dat we kunnen bingen waar en wanneer we willen. En dat kunnen we prima combineren met onze andere taken!

Waar neem jij jouw series mee naartoe?

1. Tijdens het sporten
De loopband is echt de perfecte plek om The 100 te bingen. Terwijl de reapers Clarke en Bellamy achtervolgen, kun jij deze adrenaline gebruiken voor nog een paar extra kilometers. Actie!

2. Op de wc
Een low-profile comedy als Modern Family werkt perfect op je lachspieren – dus is het ongetwijfeld ook goed voor je sluitspieren. Kijk wel uit dat het niet té leuk wordt op de pot, anders kom je er niet meer af en ga je afspraken missen…

3. Wachtend op de trein
Let goed op dat je de goede trein pakt en op het juiste perron belandt, maar als je dat eenmaal voor elkaar hebt, kun je met een serie als Girlboss prima uit de voeten. Tip: er komen een paar kleine seksscènes in voor die niet helemaal safe for public zijn. Handig voor als je tijdens de spits staat te wachten, zeg maar.

4. Bij de tandarts
De echte binger laat zich natuurlijk niet afschrikken door een tandartsafspraak. Neem je iPad mee zodat jij je tijdens jouw gebitsreiniging liever kunt focussen op spannendere dingen, zoals Orange Is The New Black of Stranger Things.

5. Tijdens het koken
Een favoriete plek onder de fanatiekelingen: bingen in de keuken. Als je Chef’s Table aanzet tijdens het koken weten wij zeker dat jij straks genoeg honger hebt.

6. Onder het strijken
Het saaiste klusje van de week wordt meteen een stuk spannender met 13 Reasons Why op de achtergrond. En gelukkig doe je strijken liever in je eentje, want tissues worden zeer aangeraden.

7. Terwijl je boodschappen doet
Voor de echte waaghalzen die meerdere dingen tegelijkertijd kunnen, is de supermarkt ook een uitstekende plek om een documentaire aan te zetten. Waag je tijdens Casting JonBenet aan een ritje door de supermarkt en houd ondertussen je boodschappenlijstje in de gaten. Er zit wel een kans in dat je er iets langer over doet dan normaal…

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10