Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 6 dingen die iedere single lady ongetwijfeld herkent

6 dingen die iedere single lady ongetwijfeld herkent

6 dingen die iedere single lady ongetwijfeld herkent

All the single ladies, all the single ladies… Ken jij alle danspasjes op deze song en is het welbekende nummer van Queen B jouw lijflied? Dan kun jij je vast en zeker vinden in onderstaande gedragingen. Natuurlijk is de liefde prachtig, maar vrijgezel zijn heeft namelijk ook een aantal héle fijne voordelen!

Zonder schaamte álle seizoenen van Gossip Girl opnieuw kijken.
En lekker meepraten met Serena, terwijl je in je pyjama op de bank zit. Niemand die zegt dat je nu toch echt eens een keer iets anders moet kijken. Ha!

Je nagels lakken in de woonkamer
Zonder te hoeven horen dat die geur van jouw vers gelakte nageltjes écht niet te doen is.

Urenlang bellen met je bestie
Ineens heb je zeeën van tijd en kun je de gewoontes die jij en je bff hadden in jullie tienerjaren weer oppakken. Oftewel: telefoongesprekken voeren waar geen einde aan komt. Yay!

Dragen wat je wilt
Hoeveel je ook van mode houdt, je wilt stiekem toch dat vriendlief je outfits mooi vindt. En dus kan het zijn dat je die glittertops achterwege hebt gelaten als bezette dame. Tot nu dan. Jij single draagt lekker wat je wilt! Zelfs als dat een glitterbroek met flared pijpen én een blazer met stippen tegelijk is. En die blije tas met borduursels kun je eindelijk ook weer eens uit de kast trekken. Shine!

Kroegtijger
Met die hoeveelheid tijd kun je allerlei uitstapjes maken en eens wat vaker de kroeg ingaan. En zo kun je zomaar ineens allerlei leuke, nieuwe mensen ontmoeten.

#girlboss
In die glitterbroek kun jij bergen werk verzetten. Je hebt alle tijd om je even compleet op jezelf te richten en keihard aan je carrière te gaan werken. Want jij hebt helemaal geen man nodig en kunt prima je eigen boontjes doppen. Girlpower!

Lees ook: