Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5x meest gelezen artikelen op Flairathome.nl

5x meest gelezen artikelen op Flairathome.nl

Thuis & wonen
5x meest gelezen artikelen op Flairathome.nl

Wij hebben de vijf meest gelezen artikelen van afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Veel leesplezier!

1. 25 gezonde producten waarvan je het niet had verwacht

Van sommige etenswaren wéét je dat ze ongezond zijn. Maar er zijn ook producten die eigenlijk gezonder zijn dan je altijd hebt gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van rundvlees of mosterd? Wij hebben een rijtje gemaakt van producten waar je waarschijnlijk niet van had verwacht dat ze ook gezond kunnen zijn!

2. Dilemma: ‘Moet mijn dochter van drie al op dieet?’

Susanne (31) kreeg van het consultatiebureau te horen dat haar driejarige dochter te dik is. Ze wil haar dochter een onschuldige jeugd geven, maar zit toch met een dilemma: moet ze nu al op dieet? ‘Wat ik nu beslis, bepaalt voor altijd hoe ze naar 
zichzelf en naar eten kijkt.’

3. Zo voorkom je beslagen autoruiten

Buiten wordt het kouder, dus de verwarming in de auto wordt warmer. Helaas krijg je door de kou vaker last van beslagen autoruiten. Flair vond een oplossing tegen deze vervelende situatie.

4. Wat moet je eten voor en na het sporten?

Wat moet je nu eten vóór het sporten en wat juist ná? Zijn koolhydraten voor het sporten goed of helemaal niet? Flair zocht het voor je uit!

5. Leesvoer voor de donkere dagen

Op de koude dagen wil je het liefst met een dekentje, een kop thee en een goed boek op de bank zitten. Ben je nog op zoek naar zo’n goed boek? Flair tipt nieuw verschenen boeken voor je.

Shoppen is altijd een goed idee