Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De 5 tofste bestemmingen voor jouw vriendinnenweekend

De 5 tofste bestemmingen voor jouw vriendinnenweekend

De 5 tofste bestemmingen voor jouw vriendinnenweekend

Heb je even tijd nodig met je vriendinnen? Trek erop uit! Niets is heerlijker dan een heel lang weekend kletsen, borrelen, maskertjes nemen en roddelen tot de zon opkomt. Het is belangrijk om gezellig tijd te maken met elkaar, zodat jullie vriendschap hecht blijft! 

Maar waar willen jullie heen? Het is goed om een lijstje te maken met dingen die jullie willen doen. Shoppen of ontspannen? Of allebei? Of willen jullie vooral de nacht in dansen en wilde avonturen beleven? Hier zijn onze 5 favoriete bestemmingen!

Maastricht

Vrijthof Square at Dusk, Maastricht, the Netherlands

Om het gezellig te hebben hoef je niet ver weg. Maastricht heeft de gezelligheid van een dorp, maar wel de allure van een stad. Jullie kunnen gezellig shoppen in de kronkelige straatjes en borrelen op de vele leuke terrasjes.

Spa

Smiling women in bathrobes sitting at health spa

Even naar de zuiderburen? Hier kunnen jullie pas echt heerlijk ontspannen. Test alle thermen uit in Spa. Ze hebben hier meer jacuzzi’s, sauna’s en stoombaden dan inwoners… bij wijze van spreken.

Porto

Amazing night landscape of Porto

Cultuur, zon op de snoet en heerlijk port proeven. Hebben jullie nog meer argumenten nodig? Wij in ieder geval niet! Deze stad is supercharmant, met leuke boetiekjes en veel gezellige restaurants.

Berlijn

Friends standing on rooftop and having fun

Dé Europese hoofdstad van uitgaan in toffe clubs. Willen jullie even alle stress weg dansen met z’n allen? Dan is de perfecte plek. Een weekendje is misschien alleen wat kort. Deze stad barst van de hotspots, leuke winkels én cultuur.

Gent

Graslei - a medieval port in Ghent before sunrise

Vaak minder bekend dan het Belgische Antwerpen of Brussel, toch is Gent ook een leuke bestemming met vriendinnen. Alles is hier net iets kleiner, veel gezellige pleintjes, heel mooi historisch centrum vol kleine straatjes én het nachtleven zit ook niet stil. Perfect!

Lees ook: