Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Tips om je toilet gezellig te maken

Tips om je toilet gezellig te maken

Tips om je toilet gezellig te maken

Wist je dat we gemiddeld iets meer dan een kwartier per dag op het toilet doorbrengen? Goede reden om aan de slag te gaan en je toilet om te toveren in de gezelligste kamer van het huis.

1. Groter door spiegels
Wil je je toilet iets groter laten lijken? Door een (of meerdere) spiegel(s) op te hangen, lijkt de ruimte al gauw groter.

2. Thema
Maak je toilet gezellig door een thema te kiezen, bijvoorbeeld strand en zee. Hang fotolijstjes op met zonnige afbeeldingen en kies voor accessoires (denk aan het gastendoekje, de toilethouder) met schelpen of vissen. Zo kun je eindeloos variëren met verschillende thema’s.

3. Wc-spreuken
Wc-spreuken zorgen voor een vrolijke noot. Op Spreukjestegeltje.nl vind je grappige voorbeelden. Je kunt je eigen favoriet toevoegen en helemaal leuk: voor € 8,95 krijg je hem op een heus tegeltje thuisgestuurd.
www.spreuktegeltje.nl

4. Opbergen
Maak een plankje aan de muur in het toilet en zet er gezellige frutsels op, zoals zeepjes en mooie blikjes. Of verf met krijtverf een horizontale strook op de muren: daar kunnen gasten iets grappigs op schrijven.

5. Luchtverfrisser
Bij een gezellig toilet hoort natuurlijk ook een luchtverfrisser. Je kunt heel simpel zelf een luchtverfrisser maken: neem een kleine sinaasappel, maak er van boven tot onder een gat in zodat je er een lint doorheen kunt trekken. Druk de buitenkant vol met kruidnagels en hang ’m op.

Beeld: Designindulgences.com