Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 redenen om te stoppen met je huis schoon te maken

5 redenen om te stoppen met je huis schoon te maken

5 redenen om te stoppen met je huis schoon te maken

Jouw huis is een puinhoop en je wordt er gek van? The struggle of life. Niets is zo vervelend dan continu je huis op orde te moeten brengen omdat het een chaos is. Moet dit eigenlijk wel? Hier zijn 5 redenen waarom je moet STOPPEN met opruimen en continu te poetsen.

  1. Rommelige mensen zijn creatiever. Het is door duizend onderzoeken bewezen dat mensen die rommelig van aard zijn, ook creatiever zijn. Dus ben je rommelig? Dan omarm ook je creatieve kant want veel mensen zijn er jaloers op!
  2. Rommel ligt (meestal) chronologisch en is dus handig. Omdat rommel zich opstapt ligt het meestal volgens datum wanneer je iets zoekt. Je zoekt jouw broek die je 2 weken geleden droeg? Dan ligt hij sowieso onder je trainingsbroek van vrijdag.
  3. Ben jij rommelig? Dan wees er trots op. Iedereen moet toch zichzelf kunnen zijn, dus waarom jezelf de hele tijd forceren? Voor dat familiediner of die perfecte Instagram foto van je interieur? The real you doesn’t care en dat is helemaal oké.
  4. Je bent toch blij met al je spullen? Show it! Je hebt al deze spullen gekocht omdat ze je blij maakte, toch? Nou, niet iedereen is zo lucky dat hij dit allemaal kan veroorloven dus wij zien geen enkele reden waarom je over die mooie spullen zorgen moet maken.
  5. Spullen hebben een emotionele waarde en dat is oké. Ben je een emotioneel persoon en hecht je waarde aan het verhaal van je spullen? Dat is iets mooi dus je hoeft echt niet alles weg te gooien wat anderen mensen misschien rommel vinden.P.s.: deze tips zijn natuurlijk allemaal in het geval van matige rommel. Kan je niet meer rondlopen in je huis? Dan kan dit jouw geluk wél in de weg staan.

Lees ook: