Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 redenen om je kerstboom nu al op te zetten

5 redenen om je kerstboom nu al op te zetten

Thuis & wonen
5 redenen om je kerstboom nu al op te zetten

De eeuwige discussie: kerstboom nu al zetten of wachten tot na Sinterklaas? Rasechte christmas lovers hebben hun boom uiteraard al lange tijd versierd met de mooiste kerstdecoratie en glinsterende lichtslingers maar wij vonden 5 – goed gestaafde, ahum – redenen waarom we eigenlijk onze boom nú al op zouden moeten zetten.

1 Het is niet Sinterklaas die de wetten maakt

Wie-o-wie heeft zelfs óóit beslist dat we tot na 5 december moeten wachten om de kerstboom op te zetten?

2 Het is een kwestie van dood of leven voor je interieur

Het is bijna winter, het is grijs en vochtig buiten en we worden er stiekem een beetje heel erg depressief van. Geen teken van vrolijke bloemen in huis of zonnestralen die via het raam naar binnen sluipen (vooral omdat het om f*cking 16 uur al donker is). De enige optie is dus om je huis gezellig te maken met jolige slingers, glinsterende lichtjes en boozy kerstballen. Nah!

3 Het is de ideale therapie

We hebben tijdens deze donkere dagen meer dan ooit behoefte aan iets wat ons een energieboost geeft. En wat werkt er beter dan een stevige dosis enthousiasmevitaminen? Samen Jingle Bells zingen terwijl je de boom versiert, is hét middel om opnieuw op krachten te komen, denken wij dan.

4 Het is hét moment om een boom uit de kou te redden

De bomen staan er sowieso, maar voorlopig enkel uit pure marketingoverwegingen. In de wind. In de regen. Wachtend op een eigenaar, een metgezel, een vriend voor het leven… Oké, we hebben het niet over het adopteren van een schattige puppy, maar het is altijd leuk om de indruk te kweken dat je een goede daad hebt verricht.

5 Je bent groot genoeg om zelf een beslissing te nemen

Nee tegen conventionele wijsheden en gevestigde waarden! Het is tijd om je los te maken van gewoontes en in opstand te komen. We zeggen vaarwel tegen onze kindertijd en HALLO, KERSTMIS!

 

Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee