Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 x praktisch met panty’s

5 x praktisch met panty’s

5 x praktisch met panty’s

Koop je om de haverklap een nieuwe panty omdat er in die andere alweer een ladder zit? We snappen de frustratie, maar om ze nu zomaar weg te gooien… dat hoeft niet! Panty’s komen namelijk hartstikke goed van pas in het huishouden. En bovendien kun je ladders ook voorkomen. Op een rijtje, onze tips:

Sieraden

Bang dat je je sieraden of iets anders kostbaars opzuigt tijdens het stofzuigen? Bind simpelweg een panty om de buis van de stofzuiger. Zo zuigt het apparaat nog wel, maar blijven jouw kostbaarheden tegen de panty ‘plakken’.

Vuilniszak

Knip een panty in repen van twee centimeter en knip deze daarna in allemaal strookjes. Nu heb je uitstekende touwtjes om bijvoorbeeld vuilniszakken mee dicht te binden. Supersterk!

Plant

Bekleed plantenpotten aan de binnenkant met panty’s. Zo kan het water weg, maar blijft de aarde op zijn plaats.

Uien

Bewaar uien in oude panty’s om ze vers en droog te houden.

Vriezer

Maak de panty nat, leg ‘m een nachtje in de vriezer, ontdooi ‘m en laat de panty weer drogen. Zo heb je minder snel kans op een ladder.

Haar- en nagellak

Spray bij het aantrekken van je panty voorzichtig de binnen- en buitenkant in met een beetje haarlak. Zo voorkom je op feestjes ladders in je panty. Zie je toch een ladder? Smeer dan vliegensvlug een beetje doorzichtige nagellak op het begin en einde van de ladder. Zo voorkom je dat de ladder groter wordt. De doorzichtige nagellak zie je niet zitten. Handig!

Weet jij nog een handige tip?