Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > 5 x leuke workshops naaien

5 x leuke workshops naaien

Thuis & wonen
5 x leuke workshops naaien

Knippen, plakken, knutselen: ben jij er ook zo dol op? Doe het voor de gezelligheid eens buiten de deur en volg samen met je zus, vriendin of moeder een workshop naaien.

 

naaien

1. Het Naaicafé

Naaien is niet alleen nuttig, maar ook nog eens heel gezellig. Vooral als je naar Het Naaicafé in Arnhem gaat. Hier huur je een naaimachine per uur of volg je een van de creatieve workshops. Heb je hulp nodig? Er zijn in het café mensen met verstand van naaizaken aanwezig.
www.hetnaaicafe.nl

2. Naaicafé Caroline Vogel

Nog zo’n gezellig naaicafé waar je zowel een middagje creatief bezig kunt zijn als een complete naaiworkshop kunt volgen, is Naaicafé Caroline Vogel in Rotterdam. Een complete naaicursus duurt tien lessen van twee uur.
www.naaicafe.nl

3. De Naaifabriek

De Naaifabriek in Amersfoort is nog zo’n adres waar je voor al je vragen binnen kunt lopen, een cursus kunt volgen of alleen een workshop kunt doen.
www.naaifabriek.nl

4. Textielmuseum

Een bijzondere plek om een workshop te volgen is in het Textielmuseum in Tilburg. Je krijgt les van bekende ontwerpers en kunstenaars of van docenten met veel verstand van zaken. Het aanbod wisselt, een vast element is het vervilten van wol.
www.textielmuseum.nl

5. Het Mobiele Naaiatelier

Zoals de naam al aangeeft, reist het Mobiele Naaiatelier door het hele land. Vooral op festivals zijn ze te vinden. Laat je inspireren door wat ze maken of volg bij bij hen een leuke workshop.
www.hetmobielenaaiatelier.nl

Shoppen is altijd een goed idee